Peter Sramek és Pál Dénes jól felültettek mindenkit!

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Pál Dénes Peter Sramek Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt már a délelőtt folyamán előrevetítettük, Peter Sramek duettpartnere Pál Dénes lett, vagyis készültünk rá, hogy női szemek (bugyik) nem maradhattak majd szárazon. Hát, azért maradtak.

A két fiatal tehetség jól felültettek mindenkit. Hogy mire? Hát a zenevonatra. Presszer Gábor és Somló Tamás megformálásakor annyira ugyan nem voltak szívdöglesztőek, de kétségtelenül jól hozták a nagyöregeket.

Forrás: sztarbansztartv2

"Tényleg világszínvonal" - mondta Henrik, aki biztosította a srácokat arról, hogy tetszett neki a produkciójuk. Majka egyenesen győztesként említette Peter Srameket, Claudia pedig magának az LGT-nak kért tapsot.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Gáspár Laci előadástól párás lett a szemüvegünkhttp://www.life.hu/sztarok/20151122-gaspar-laci-tokeletesen-hozta-demjen-ferencet-meghato-produkcio-az-enekestol.htmlAz énekes olyan hitelesen hozta Demjén Ferencet, hogy a zsűri több tagja is meghatódva nézte a produkciót. Laci megint színvonalas előadást nyújtott.TV + SztárokOrigoCsobot Adél elhúzta Oszvald Marika nótáját: Nagyszerűen pörgött!http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-tokeletesen-hozta-oszvald-marikat-igazi-operett-eloadas-a-szinpadon.htmlAz énekesnőnek még talán egy dal sem állt olyan jól, mint Oszvald Marika egyik örökzöld slágere. Adél úgy pörgött-forgott a színpadon, mint egy igazi operettsztár. TV + SztárokOrigoKerek popsik, neccharisnya és pucsítás: Tóth Gabi és Szandi nagyon odatették!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-nagyon-odatettek-kerek-popsik-neccharisnya-es-pucsitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi Szandit kapta duettpartneréül, együtt pedig Shakirát és Rihannát kellett színpadra állítaniuk. Nos, ez sikerült is. TV + Sztárok--Nahát! Dukai Reginát meggyűrűzték?http://www.life.hu/sztarok/20151122-dukai-regina-gyurut-villantott-de-igazabol-a-koromlakkjat-kell-nezni.htmlLuxusautó, bőrnaci, terpesz, vadító, piros körömlakk és egy hatalams gyűrű. Dukai Regina Instagram oldala mesélt nekünk. TV + Sztárok--Átverte rajongóit Adele - Mindenki ledöbbent a látványtól!http://www.life.hu/sztarok/20151122-adele-megviccelte-a-rajongoit-teljesen-elmaszkiroztak-az-enekesnot.htmlA BBC csinált egy meghallgatást az énekesnő hasonmásainak, akiknek azt ígérték, hogy ha jók lesznek, felléphetnek egy tribute show-n. Itt jelent meg Adele is, akit kicsit elmaszkíroztak a műsor készítői. TV + Sztárok--X-Faktor győzteséhez, Tóth Andihoz új családtag érkezett: Cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-andi-es-kedvese-mar-az-elso-jovevenyt-is-befogadtak-a-kozos-eletukbe-foto.htmlAz énekesnő a hivatalos Instagram oldalán mutatta meg a kis jövevényt a rajongónak. Andi már nem is lehetne ennél boldogabb! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.