Tóth Gabi ma este tüzesebb lesz, mint valaha: Dögös duettpartnerrel robban!

Forrás: Instagram/sztarbansztartv2 -
Tóth Gabi szexi Sztárban sztár Szandi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán erotikus, és szexi produkcióval készül ma este Szandi és Tóth Gabi, akik Shakira és Rihanna egyik legvadítóbb közös dalát fogják előadni a színpadon.

Szandi korábban azt nyilatkozta, hogy már a próbák is elég vadul zajlottak, és néhányszor rá kellett csapnia partnernője fenekére.

Forrás: Instagram/sztarbansztartv2

A két díva külön-külön is nagy show-t tud csinálni, de hogy együtt mit fognak alkotni, az pár órán belül kiderül. Már alig várjuk!

Megvannak a Got Talent élő showba jutott versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20151121-megvannak-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-elso-evadanak-elo-showba-jutott-produkcioi-versenyzoi.htmlA Hungary's Got Talent első évadában harminc produkció jutott az élő showba, a Life.hu kedvencei ott vannak, jól tippeltünk. TV + Sztárok--Így matat Alekosz lába között Baukó Éva - De most tényleg, mit csinál? http://www.life.hu/sztarok/20151120-bauko-eva-alekosz-ele-terdelt.htmlVajon mire gondolhatott VV Éva, amikor az alábbi fotót közszemlére tette? Fogalmunk sincs, ő ugyanis csupán annyi szöveget mellékelt a képhez: "Nem kellenek szavak." TV + SztárokOrigoKiss Daniella bűvésztrükkökkel készül a Miss World világversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-buvesztrukkokkel-keszul-a-miss-world-vilagversenyre-lui-buvesztol-tanul.htmlKiss Daniella ma kora hajnalban indult el Kínába, a Miss World világverversenyre. Sarka Kata mentroláltja bűvésztrükkökkel készül elkápráztatni a világot, amelyben Lui bűvész volt a segítségére. TV + SztárokOrigoNem semmi! Így pózolt egy magazinban Dobó Kata 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-dobo-kata-szineszno-20-evvel-ezelotti-kepet-posztolt.htmlA színésznő 1996-os képet posztolt magáról, ami annak idején egy divatmagazinban jelent meg. Kata ekkor mindössze 22 éves volt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsúnya átverés! Gyerekekből csaltak ki pénzt Oláh Gergő nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-olah-gergo-neveben-csikartak-ki-penzt-gyerekektol.htmlCsúnyán visszaéltek Oláh Gergő nevével, mindezt azért, hogy pénzt csaljanak ki gyerekekből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.