Rubint Réka Pimasz úr átcuccol (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pimasz úr átcuccol forgatásán hatódott meg a fitneszanyuka. 

Rékát persze - miközben végigvezette Papp Gergőt szülei egykori házán - megrohanták az emlékek, és olyannyira elérzékenyült, hogy kamerák ide vagy oda el is sírta magát. Az RTL 2-n kedden este lesz látható a Pimasz úr átcuccol című műsor, amely természetesen nem csupán megható pillanatokat, hanem örömteli, családi körben töltött perceket is megörökít.

Forrás: Sunhill Media

Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoÚjra színpadon próbál Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20151124-rekasi-karoly-szerelmevel-pikali-gerdaval-jovore-egyutt-lep-majd-szinpadra.htmlA Barátok közt sztárja több hónapos kényszerpihenő után tér vissza, és a rajongók jövő héten már akár személyesen is találkozhatnak vele József Attila Színház egyik új darabjában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Szexi lábakat villantott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-debreczeni-zita-szexi-labakat-villantott-a-reggeli-kavehoz.htmlA fotós elképesztően dögös képpel köszöntötte ma a rajongóit. TV + Sztárok--Liptai Claudia saját készítésű mikulásokkal hangolódik az ünnepekrehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-liptai-claudia-ismet-nagyot-alkotott-igazi-cukrasz-valt-a-musorvezetobol.htmlA műsorvezető marcipánból készült hóemberei után, most a jó öreg Télapót alkotta meg. Lassan igazi mestercukrász válik belőle! TV + SztárokBrad Pitt vagy Ryan Gosling? Ez itt a kérdés!http://www.life.hu/sztarok/20151124-brad-pitt-szinesz-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-egy-kepen-a-nagy-dobas-film-premierjen.htmlHollywood két ügyeletes szívtiprója közös produkciójuk New York-i premierjén állt össze egy-két fotó erejéig, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a sármosabb. TV + Sztárok--Gáspár Laci Majkát alakítja a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151123-gaspar-laci-a-tv2-sztraban-sztar-enekese-majkat-alakitja-a-musor-dontojeben.htmlTilla kiosztotta az utolsó duetteket, Gáspár Laci Curtis-szel az oldalán énekli majd, a Belehalok című slágert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.