Hoppá! Szexi lábakat villantott Debreczeni Zita

reggel szexi Debreczeni Zita csipke kávé villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós elképesztően dögös képpel köszöntötte ma a rajongóit.

Debreczeni Zita csipkés hálóingben, kávéval a kezében lőtt dögös szelfit elképesztően szexi lábairól. A bikiniben is káprázatos Zita nagyon figyelmes, hogy ilyen képpel örvendezteti meg már reggel a követőit.

Forrás: Instagram/ Debreczeni Zita

Így ragaszkodik szerelméhez Debreczeni Zita - Elbűvölő fotó!

Akár egy kedveskedő kismacska, úgy bújt szerelméhez Debreczeni Zita. A meghitt pillanatot pedig meg is örökítették. Nézd meg a fotót itt!
Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoBrad Pitt vagy Ryan Gosling? Ez itt a kérdés!http://www.life.hu/sztarok/20151124-brad-pitt-szinesz-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-egy-kepen-a-nagy-dobas-film-premierjen.htmlHollywood két ügyeletes szívtiprója közös produkciójuk New York-i premierjén állt össze egy-két fotó erejéig, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a sármosabb. TV + Sztárok--Úristen! Pierce Brosnan iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-pierce-brosnan-szinesz-nagyon-lepukkant.htmlPierce Brosnan új külseje teljesen elfeledtette velünk az egykori szexi ügynököt – sajnos! TV + Sztárok--Berki vérdíjat tűzne ki a tolvaj fejére, aki ellopta Kárász Róbert robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-berki-krisztian-verdijat-tuzne-ki-a-fejere-annak-a-tolvajnak-aki-ellopta-karasz-robert-robogojat.htmlBerki Krisztián bekeményített! A macsó nem viccel, ha a barátairól van szó: miután tegnap ellopták Kárász Róbert robogóját, Berki közösségi oldalán fenyegette meg a tolvajt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElőkerült a HIV-pozitív Charlie Sheen botrányvideójahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-botranyvideojaban-kokaint-sziv-es-oralis-szexben-reszesit-egy.htmlEgy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.TV + Sztárok--Szandi lánya nem mert iskolába menni anyja szexi előadása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20151124-szandi-lanya-nem-mert-iskolaba-menni-anyja-sztarban-sztaros-szexi-produkcioja-utan.htmlSzandi vasárnap esti produkciója a Sztárban sztár műsorában annyira sokkolta tinédzser lányát, hogy másnap nem akart iskolába menni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.