Hoppá! Íme, a nő, aki mindenen képes sírni

Forrás: Twitter/Lex, Twitter/TechnicallyRon -
feleség osztás megható sírás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjed az interneten az a lista, amelyen egy brit férfi azt sorolja fel, mi mindenen képes felesége elsírni magát. Elképesztő összeállítás!

Aaron Giles lelkes férjként egy hónapon át lejegyezte, hogy felesége, Lex min sírta el magát, majd megosztotta közösségi oldalán a listát. A házaspár meglepetten látta, hogy a kommentelők odavannak a bejegyzésért.

Forrás: Twitter/Lex, Twitter/TechnicallyRon

Íme, az a pár dolog, ami könnyeket csalt a nő szemébe, de amin mi tuti nem sírnánk:

  • Lex megtudta, hogy a hattyúk is lehetnek homoszexuálisok.
  • Egy dokumentumfilmben egy cuki nyuszi megmenekült a sarki róka elől.
  • Nem volt otthon keksz és nem tudott nassolni.
  • Aaron megpróbálta megfogni felesége kezét, amikor nem számított rá.

A férj megkérdezte feleségét, közzéteheti-e a listát, Lex pedig beleegyezett. Arra azonban egyáltalán nem számítottak, hogy több mint kétmillióan kattintanak majd rá – írja a Huffington Post.

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Ördög Nóra annyira izgult, majdnem "megfulladt"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ordog-nora-nagyon-izgult-a-kocka-forgatasan.htmlÖrdög Nóra rutinos műsorvezetőként is tud annyira izgalmas helyzetbe kerülni, hogy lélegzetvisszafojtva izguljon. TV + Sztárok--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoHoppá! Szexi lábakat villantott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-debreczeni-zita-szexi-labakat-villantott-a-reggeli-kavehoz.htmlA fotós elképesztően dögös képpel köszöntötte ma a rajongóit. TV + Sztárok--Brad Pitt vagy Ryan Gosling? Ez itt a kérdés!http://www.life.hu/sztarok/20151124-brad-pitt-szinesz-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-egy-kepen-a-nagy-dobas-film-premierjen.htmlHollywood két ügyeletes szívtiprója közös produkciójuk New York-i premierjén állt össze egy-két fotó erejéig, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a sármosabb. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.