Így születésnapoznak a szexi angyalok

Forrás: SportKlub -
szexi Aryee Claudia SportKlub Pordán Petra Tóth Laura születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első születésnapját ünnepli a Hello, angyalok!, című műsor - ennek örömére pedig Aryee Claudia (Tücsi), Tóth Laura és Pordán Petra különféle sportágakba vetik bele magukat.

A szépségek lufival, tortával és válogatásműsorral ünnepelnek a képernyőn: Tücsi a teniszre, Laura a lacrossra, Petra a kenuzásra emlékezett a legszívesebben a forgatásokról.

Forrás: SportKlub

Tücsi, Tóth Laura és Pordán Petra triója számtalan kalandot és edzést élt már át együtt, a vívástól a súlyemelésen át egészen a kézilabdáig. „Eleinte tartottam attól, hogy Tücsi és Laura már egy összeszokott párost alkot, mindig nehéz harmadikként csatlakozni egy csapathoz. Pláne, ha két nőhöz társul egy harmadik" – emlékezett vissza nevetve Petra, aki végül kellemesen csalódott. „Nagyon jó fejek voltak, Tücsivel például napi szinten tartjuk a kapcsolatot, egy igazi barátság született köztünk" – árulta el a műsorvezető, akinek a legemlékezetesebb forgatása a kenuzáshoz kötődik. „Szeptember volt és még sütött a nap, de a Duna hőmérséklete már legalább 16 fokra csökkent. Kétszer is sikerült beleborulnom a vízbe annak ellenére, hogy Németh Szabolcs válogatott kenus volt a tanárom, akinek rengeteg gyerek fejlődött már a keze alatt" – mesélte Petra.

Tóth Laura szárazabb terepen bizonyíthatott, amikor a lacrosst próbálta ki, és bár sikerélményeket szerzett, mégsem ez lett a kedvenc sportja. „Nem szeretem a test-test elleni kemény csapatsportokat. Mérték azonban azt is, milyen erősen tudjuk eldobni a labdát, és ebben én voltam a legjobb. Végre nyerni tudtam valamiben, és ez hatalmas élmény volt. Akkor már velünk tartott Petra is, aki Tücsivel együtt sokat heccelte a fiúkat. Nagyon vicces volt" – mondta el a szépség, aki a hétköznapokban TRX-ezik és fut, utóbbi szenvedélyét épp Tücsinek köszönheti. Az egzotikus szépségű Aryee Claudia gyerekkorát ugyanis két sport határozta meg: a futás és a tenisz.

„A mai napig imádok futni, és ezt a szenvedélyt nagy örömmel adom át másoknak is. Teniszezni viszont nem igazán szoktam, így nagyon jó volt ismét pályára lépni és lemosni a csajokat" – nevetett Tücsi, aki mégis inkább a szórakoztató részére emlékszik legszívesebben a forgatásnak. „Petra olyan édesen béna volt, mindenhova ütötte a labdát csak a pályára nem. Ment a tetőre, a szomszédba és egy autóriasztót is majdnem bekapcsolt vele, szóval nagyon jól szórakoztunk" – mesélte a műsorvezető, akinek ennek ellenére nincs kifejezett kedvence a műsorok közül, mivel minden adásban talál olyan momentumot, ami emlékezetessé teszi számára.

Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Bereczki Zoli és Tilla is járt már nudista strandon - Majka kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-bereczki-zoli-szinesz-a-tv2-sztrban-sztar-zsuritagja-es-tilla-musorvezeto-is-jart-mar-nudista.htmlMajka és Bereczki Zoli egy őszinteségi játékot játszott Tillával, amely során pikáns titkok derültek ki a Sztárban sztár zsűritagjairól. TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--Liptai Claudia saját készítésű mikulásokkal hangolódik az ünnepekrehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-liptai-claudia-ismet-nagyot-alkotott-igazi-cukrasz-valt-a-musorvezetobol.htmlA műsorvezető marcipánból készült hóemberei után, most a jó öreg Télapót alkotta meg. Lassan igazi mestercukrász válik belőle! TV + SztárokHoppá! Szexi lábakat villantott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-debreczeni-zita-szexi-labakat-villantott-a-reggeli-kavehoz.htmlA fotós elképesztően dögös képpel köszöntötte ma a rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.