Demi Moore több százezret költ havonta a csivavájára

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
színésznő Demi Moore háziállat akupunktúra csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mélyen a zsebébe nyúl, ha szeretett kis kedvencéről van szó. Vida Blue körülbelül 420 ezer forintos kiadást jelent havonta. 

A csivavához kéthetente jár az állatorvos, aki akupunktúrával kezeli az állatot. Hogy miért, arra nincs válasz, mivel egy bennfentes állítása szerint a kutyának semmi baja sincs. Ez a procedúra 715 dollárba, azaz körülbelül 420 ezer forintba kerül a híres gazdinak. A nevét elhallgató barát szerint a sztár azért kéri a kezelést, hogy Blue jobban érezze magát - írja a US Weekly.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez
Brutális fotók! A valódi harcosok klubjában nők verekednek egymássalhttp://www.life.hu/news/20151126-katarzyna-mazur-fotos-a-noi-harcosok-klubjarol-keszitett-fotosorozatot-berlinben.htmlA 2010-ben alakult meg a női harcosok klubja, ami ma is bérlakásokban üzemel Kelet-Berlinben. Szabályok pedig nincsenek. News--Íme a 4 leggusztustalanabb dolog, amit valaha ételekben találtakhttp://www.life.hu/news/20151126-a-leggusztustalanabb-dolgok-amiket-valaha-etelekben-talaltak.htmlGondatlanság és figyelmetlenség – legtöbb esetben ezek lehetnek az okai annak, hogy olyan bizarr dolgok kerülnek bele azokba a finomságokba, amelyekért egyébként odáig vagyunk. Összegyűjtöttünk 4 nagyon gusztustalan, ám valóban megtörtént esetet. News--Megbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigoFelfüggesztett börtönre ítélték Geréb Ágnesthttp://www.life.hu/news/20151126-felfuggesztett-bortonre-iteltek-gereb-agnest.htmlGeréb Ágnest felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és eltiltották foglalkozásától. Több tevékenységben is bűnösnek találták.News--Néma beleegyezés - Fotósorozat a nőket ért erőszak ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-fotosorozat-a-noket-ert-eroszak-ellen.htmlSokkal gyakrabban éri erőszak a nőket, mint azt bárki gondolná. Világszerte nők millióit éri diszkrimináció, bántalmazás. A legtöbb esetről senki sem szerez tudomást, a nők csendben tűrnek. News--Ilyen cuki állatkölyköket még nem láttál - Ennivaló videó! http://www.life.hu/sztarok/20151125-ennivalo-allatkolykoket-videoztak-le-a-megtekintes-kotelezo-video.htmlNyuszi, panda, kutyus és vidra. Csak néhány kölyökállat, mely feltűnik a következő felvételen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.