Megdöbbentő vallomás! Aktképek árusításával jutott pénzhez Frei Tamás

Fotó: Polyak Attila/Origo -
aktfotó tévés Összezárva Friderikusszal Moszkva pénz akt Frei Tamás ösztöndíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő titok szivárgott ki Frei Tamásról az Összezárva Friderikusszal forgatásán: nem került adásba ugyan, de az egykori tévés azt is elmesélte a műsorban, régen aktképekkel csencselt, hogy pénzhez juthasson. 

A Hot! magazin egy összeállítást közölt azokból a történetekből, melyek elhangoztak ugyan a forgatásokon, de idő hiányában nem kerülhettek bele az Összezárva Friderikusszal című műsorba.

Fotó: Polyak Attila/Origo

Ilyen volt Frei Tamás története is, aki meglepő dolgot osztott meg Friderikusz Sándorral: a tévés elárulta, hogy egyetemi évei alatt Moszkvában különös dolog segítségével egészítette ki ösztöndíját. Frei ugyanis meztelen nőket ábrázoló kártyanaptárakkal kereskedett, és gyakran ezekkel a képekkel fizetett a moszkvai taxikban is.

Frei Tamás a mai napig tart az orosz maffiától?

Az egykori sztárriporter őszintén vallott Friderikusznak arról az esetről, amikor meggyanúsították, hogy egy orosz maffiózó riportalanya nem az volt, akinek Frei beállította. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Berki vérdíjat tűzne ki a tolvaj fejére, aki ellopta Kárász Róbert robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151124-berki-krisztian-verdijat-tuzne-ki-a-fejere-annak-a-tolvajnak-aki-ellopta-karasz-robert-robogojat.htmlBerki Krisztián bekeményített! A macsó nem viccel, ha a barátairól van szó: miután tegnap ellopták Kárász Róbert robogóját, Berki közösségi oldalán fenyegette meg a tolvajt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huD. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Így születésnapoznak a szexi angyalok http://www.life.hu/sztarok/20151125-szuletesnapoztak-a-szexi-angyalok-aryee-claudia-tucsi-toth-laura-es-pordan-petra-a-sportklub.htmlElső születésnapját ünnepli a Hello, angyalok!, című műsor - ennek örömére pedig Aryee Claudia (Tücsi), Tóth Laura és Pordán Petra különféle sportágakba vetik bele magukat. TV + Sztárok--Brad Pitt nagyon megváltozott – már nem is olyan jó pasi!http://www.life.hu/sztarok/20151125-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nagyon-megvaltozott-es-mar-egyaltalan-nem-olyan-jo-pasi.htmlA világhírű színész, aki egykoron a legjobb pasik közé tartozott, új külsejével borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Ada megmutatta, mi nem látszik a tévében, amikor műsort vezethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-ada-pinter-adrienn-letolt-nadragban.htmlMókás fotón mutatta meg az RTL műsorvezetője, mi az, amit a tévénézők nem láthatnak.TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.