Szabó Zsófi ágyjelenettel tér vissza a képernyőre

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
ágyjelenet színésznő Szabó Zsófi Válótársak sorozat Scherer Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő hosszabb kihagyás után újra visszatér a tévéképernyőre, egy nem akármilyen szerepben. A több évnyi sorozatforgatás sokat segített neki a kamerák előtt. 

Szabó Zsófi az RTL Klub Válótársak című sorozatának harmadik epizódjában tűnik fel, hosszú idő után újra sorozatepizódot forgathatott. Bár úgy érzi, nem hiányzik semmi az életéből, nosztalgikus állapotba került a kamerák, a stáb és az asszisztensek láttán. Scherer Péterrel volt közös jelenete, egy céltudatos, ravasz nőt alakít - erről mesélt az Origónak.

Forrás: RTL Klub
D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Élet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-sheen-szemelyi-asszisztense-steve-han-elmondja-milyen-volt-az-elet-a-hiv-pozitiv.htmlSteve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal. TV + Sztárok--Ejha! Elképesztően dögös Charlie Chaplin unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-chaplin-unokaja-oona-chaplin-elkepesztoen-dogos.htmlOona Chaplin Tom Hardy saját ötletéből készülő sorozatban, a Taboo-ban fog feltűnni. TV + Sztárok--Aurelio teljesen összetört: Meghalt az édesapja!http://www.life.hu/sztarok/20151126-aurelio-edesapja-meghalt.htmlAz elmúlt napokban Aurelio drogügyétől volt hangos a sajtó, most pedig újabb lesújtó hír érkezett a Való Világ 6. győztesétől: elvesztette édesapját. TV + Sztárok--Brad Pitt nagyon megváltozott – már nem is olyan jó pasi!http://www.life.hu/sztarok/20151125-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nagyon-megvaltozott-es-mar-egyaltalan-nem-olyan-jo-pasi.htmlA világhírű színész, aki egykoron a legjobb pasik közé tartozott, új külsejével borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Elképesztő! Ennél dögösebb fehérneműs képeket még nem láttál Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-rubint-rekarol-fitnesz-edzorol-dogos-fehernemus-fotok-keszultek.htmlA fitneszedző a híres szupermodell, Naomi Campbell kollekciójában tündökölt, a szexi fotókból pedig a Life.hu exkluzív ízelítőt is kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.