Újabb tetkót varratott magára az MDC énekese, Bátori Miki

Forrás: Instagram/batorimiklos -
X-Faktor család MDC énekes tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorban feltűnt fiúbanda énekese már jó pár tetoválás büszke tulajdonosa, és most úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb alkotásnak. 

A 24 éves énekes egy különleges, családját ábrázoló képet varratott magára, hiszen elmondása szerint neki ők a legfontosabbak az életében - írja a Blikk.

Forrás: Instagram/batorimiklos

"Számomra nagyon fontos a család a szűk körben négyen vagyunk Anyukám, Apukám a testvérem és én, ezt már régóta próbálom képben is megjeleníteni, és végre fogaskerekek formájában meg is örökítettem a dolgot. Nem értek a tetováláshoz ezért a formai kérdéseket a tetkósomra Mirkára bíztam. Az eredmény pedig magáért beszél a két nagyobb fogaskerék a szüleimet a kisebbek pedig a tesómat és engem szimbolizálnak. Mi így működünk. Nem mondom, hogy nem könnyezett be a szemem a tetkózás során, de már túlvagyok rajta, úgyhogy már töröm a fejem a következőn, ami már az ötödik lesz" - mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.