Horgas Eszter nem bánta meg, hogy megnyomta az aranygombot

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent Talamba aranygomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Eszternek annyira tetszett a Talamba nevű együttes produkciója a Hungary's Got Talentben, hogy aranygombbal jutalmazta őket, azaz egyenesen az élő show-ba juthattak. Ezután kiderült, a művésznő és a zenekar közeli ismerősök.

Nem tagadták ismeretségüket, és az RTL is tudott arról, hogy Horgas Eszter és a Talamba együttes ismerik egymást. A sajtó botrányosnak titulálta a dolgot, a Got Talent zsűritagja azonban nem érti, miért. Az Origónak reagált a vádakra.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A fuvolaművész meglepődött, és nem érti, mi a gond azzal, hogy elismerte a csapatot. "Borzasztóan meglepődtem, először ki voltam akadva, és azóta is nagyon megvisel a dolog. Őszintén vártam azt a pillanatot, hogy megnyomjam az aranygombot. Izgultam, kíváncsi voltam, hogy mikor érzem azt, hogy a látott produkciónak helye van az élő adásban. Valóban ismertem a Talamba együttest, dolgoztunk is együtt, ezt pedig az RTL Klub is tudta. Rögtön jeleztük, nehogy baj legyen belőle. Ők nem mondták, hogy nem jelentkezhet olyan előadó, aki szakmai kapcsolatban állt valaha valamelyik a zsűritaggal, s azt sem mondták, hogy nem szavazhatok. Rám bízták a döntést, én pedig éltem a jogommal, hogy akkor nyomjam meg az aranygombot, amikor azt érzem, egyértelmű az igen.Az aranygombot azután nyomtam meg, miután láttam, a többiek igennel szavaztak" - nyilatkozta.

Hozzátette, több olyan jelentkezőnek is nemet mondott, akit ismert korábbról, köztük voltak tanítványok és kollégák is.

Egyre dögösebb Baukó Éva - Irtó szexin hintázikhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-irto-szexin-hintazik-bauko-eva.htmlAkár szexi Mikuláslány is lehetne Baukó Éva a piros miniruhában, amiben új Instagram fotóján feszít. TV + Sztárok--Dögös sellőlányként úszkál Bódi Sylvi - Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151126-bodi-sylvi-szexi-viz-alatti-fotoja.htmlElképesztően szép képet osztott meg magáról Bódi Sylvi - épp a habokat szeli rajta. TV + Sztárok--Ada megmutatta, mi nem látszik a tévében, amikor műsort vezethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-ada-pinter-adrienn-letolt-nadragban.htmlMókás fotón mutatta meg az RTL műsorvezetője, mi az, amit a tévénézők nem láthatnak.TV + Sztárok--Így sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigoMegrendítő: Így küzdött életéért Gregor Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-igy-kuzdott-eleteert-gregor-jozsef.htmlAz ország egyik legnevesebb operaénekese, Gregor József nagy műtéteken esett át, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd. Mindent megtett a gyógyulása érdekében. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtkot brutális kutyatámadás értehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vujity-tvrtkot-brutalis-kutyatamadas-erte.htmlVujity Tvrtko régebbi, sokkoló élményét mesélte el a Mokka hétfő reggeli adásában. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.