Aurelio édesapja haláláról: "Ötösével szedem a nyugtatót, képtelen vagyok így létezni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
VV Aurelio szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio összetört: elhunyt imádott édesapja. A fiú nagyon szerette a papáját, már a ValóVilág előtt bemutatott kisfilmjében is arról beszélt, a legnagyobb félelme az elvesztése, legnagyobb büszkesége ő maga. 

"Néhány hete is panaszkodott az édesapám, hogy nem kap levegőt, mintha egy focicsapat ülne a mellkasán. Vért köpött. Mentőt hívtam, szinte sírva könyörögtem nekik, ne hagyják meghalni. Most ugyanez volt, bevittük azonnal a kór­ház­ba, onnan mentő vitte Szegedre. Szívinfarktus. Aztán este fél tízkor hívtak. Kérdezték, én va­gyok-e. Majd mondták, üljek le, mert nincs jó hírük. Apám nem élte túl a beavatkozást"mondta el a Borsnak Aurelio.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ötven év volt köztünk, de ő volt a legjobb barátom, sosem voltam titkaim előtte. A drogról is mindig mindent tudott. Semmit nem ér így az élet. Visszaadnék ruhát, autót, lakást, mindent, csak itt legyen. Sokszor abban reménykedem, elalszom egy hétre, és amikor felkelek, könnyebb lesz. Ötösével szedem a nyugtatót, képtelen vagyok így létezni. Most jövök rá, én csak egy gyerek vagyok. Egyedül maradtam a felelősséggel, és nem bírok vele. Én nem tudok NAV-ba járni, csekkeket fizetni, fogalmam sincs, hogy működik a világ. Én egy gyerek vagyok" - tette hozzá a gyászoló fiú és felidézte utolsó beszélgetését édesapjával: "Az előszobában állt, fuldokolva köhögött. Odaléptem: apa, mi van veled? Apa, meg akarsz halni? Majd azt felelte: igen. Annyira fájt neki ."

Aurelio: "Nem sokszor mondhatta apám, hogy büszke rám, de idén kétszer is..."

ValóVilágos győzelmét követően Szily Nóra beszélgetett Aurelióval. "A pénz fontos, de kitörölhetem vele a seggem, ha apám lassan 75 éves. Az éveket nem lehet megvenni, érted? Ki fogja nekem azt megfizetni, hogy ha egyszer már nem lesz velem? Hogyan lehet azt kezelni, hogy itt dolgozom Pesten, és nem tudok vele lenni, ő pedig egyedül ül egy hatalmas házban? Nagyon aggódom érte" - nyilatkozta akkoriban. A teljes interjút ITT olvashatod el.

Gesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--Elfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-horgas-esztert-a-hungarys-got-talent-zsuritagjat-a-talamba-miatt-elfogultsaggal-vadoljak.html A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet. TV + Sztárok--EXKLUZÍV INTERJÚ! Ambrus Attila: "Tudtam azt, hogy előbb-utóbb vagy lelőnek vagy rács mögé kerülök"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ambrus-attila-viszkis-rablo-exkluziv-interjut-adott-megjelent-konyve-kapcsan.html16 évvel ezelőtt egy ország szurkolt a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilának, hogy ne kapják el a rendőrök. Második könyvének megjelenése kapcsán, exkluzív interjút adott riporterünknek az egykori bankrabló. Többek közt olyan kérdésekre adott választ, hogy hova tüntette el a rabolt pénzt, celebbűnözőnek tartja-e magát, tartott-e attól, hogy valaha elkapják, és hogy mikor ment rabolni. TV + SztárokOrigo"A Balogh Edina sok-sok milliót onnan nyer..."http://www.life.hu/sztarok/20151124-a-life-bulvarrapjeben-aurelio-balogh-edina-kulcsar-edina-frei-tamas-medveczky-ilona.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBámulatosan néz ki az arcműtéte után néhány hónapja Nócihttp://www.life.hu/sztarok/20151124-bamulatosan-nez-ki-az-arcmutete-utan-nehany-honapja-noci.htmlMint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és már akkor nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai. Így is lett. TV + SztárokRTLKLUBRubint Rékáról életnagyságú festmény készülthttp://www.life.hu/sztarok/20151113-rubint-rekarol-eletnagysagu-festmeny-keszult-dardai-peter-muve.htmlEzt sem mindenki mondhatja el magáról.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.