Végre látható Béres Alexandra nagyobbik lánya!

család Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra egy éve, csak a legkisebb lányával, Flórával szerepel. Nagyobbik lányát, Pannát csak a közösségi oldalán láthatjuk, pedig a csöppség imád együtt fotózkodni az anyukájával. De most megtört a jég!

Hiába voltak kíváncsiak a rajongók Alexandra mindkét kislányára, a fitneszkirálynő nagyobbik leányát, Pannát csak nagyon ritkán mutatta meg a nagyközönségnek Egy fotósorozat erejéig most megtört a jég, így a mesekedvelők végre Pannát is megcsodálhatják.

„Amíg Panna kicsi volt, addig mi is engedtük, hogy velem fotózkodjon, hiszen egy pici gyerek még nem fogja fel, hogy miről is van szó, mikor a vakuk villognak. Ovis korában, már nem akartuk, hogy a médiumokban történő szereplése miatt, másnak érezze magát a többi gyereknél. Ráadásul Panna szeret szerepelni.

Forrás: Béres Alexandra

Rendkívül jó kapcsolatteremtő képességgel bír, perceken belül köt barátságot.

Egyszer, éppen a színpadon tartottam órát és az apukája vigyázott rá. Krisztián csak egy pillanatra nézett félre, Panna máris meglógott mellőle és felszaladt hozzám, így a gyakorlatokat együtt mutattuk be - nevetett Szandi, aki végre megengedte Pannának, hogy szerepeljen. Nagy sikert aratott, a 2 az 1-ben típusú mesekönyv, ami magában foglal egy dvd-t is, melyen a mesére készített koreográfiára tudnak tornázni a gyerekek. A felvételeket egy csomó gyerkőccel rögzítettük, és ezen a forgatáson Panna is részt vehetett. Olyan aranyos volt, megígérte, hogy megbújik a többi gyerek között, semmiképpen nem akar kitűnni közülük”- árulta el Alexandra.

Rábaközi Andrea kétszer is nagyon meghízott, mégsem esett depresszióba http://www.life.hu/sztarok/20151126-rabakozi-andrea-modell-ketszer-is-nagyon-meghizott-megsem-esett-depresszioba.htmlRábaközi Andrea 25 éve van a modellpályán, a mai napig dolgozik. Negyedszázaddal ezelőtti és mostani képei között alig látszik a különbség, mindegyiken egy gyönyörű, szőke nő néz a kamerába. Megkérdeztük, mi a titka, hogyan lehetne ezt utánacsinálni? TV + Sztárok--Dühöng a királynő! Kiderültek Harry herceg vad szexbulijának részleteihttp://www.life.hu/sztarok/20151127-harry-herceg-vad-szexbulijanak-reszletei-kiderultek-emiatt-duhong-erzsebet-kiralyno.htmlA Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta.TV + Sztárok--Bogdán Csaba: "A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött'http://www.life.hu/sztarok/20151127-szandi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereplojenek-ferje-megszolalt-bogdan-csaba-megvedte-a.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Szandi és Tóth Gabi duettje sokaknál kiverte a biztosítékot. A kommentelők nem értették, hogy a háromgyermekes édesanya miért vonaglott a színpadon. TV + SztárokOrigoEgyre dögösebb Baukó Éva - Irtó szexin hintázikhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-irto-szexin-hintazik-bauko-eva.htmlAkár szexi Mikuláslány is lehetne Baukó Éva a piros miniruhában, amiben új Instagram fotóján feszít. TV + Sztárok--Micsoda? Rihanna kannabisz árulásba kezdett!http://www.life.hu/sztarok/20151126-rihanna-szereti-a-kannabiszt-ezert-ceget-alapit-ahol-ilyen-termekeket-fog-arulni.htmlAz énekesnő sosem titkolta, hogy nagy rajongója a növényi alapú drogkészítményeknek. Ezért most egy céget alapít MaRihanna néven, és marihuanás készítményekkel tör be a piacra. TV + Sztárok--Élet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-sheen-szemelyi-asszisztense-steve-han-elmondja-milyen-volt-az-elet-a-hiv-pozitiv.htmlSteve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.