Badár Tamás: „Nem hibázhatok ma este”

Forrás: Life.hu -
bűvész Hungary's Got Talent Badár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary’s Got Talent első élő elődöntőjének bűvészét arról faggattuk, hibázhat-e és tudja-e korrigálni a trükköt, ha belesülne a mutatványba?

Badár Tamás – akivel nemrég interjút is készítettünk – azonnal elvarázsolt a backstage-ben pár remek kártyatrükkel. Szájtátva néztem, ahogy pörgeti a francia kártya lapjait a bűvész és mindig kitalálta melyik lapra gondoltam. Tamás egy különleges, általa kitalált trükkel készül a ma esti élő show-ra.

Forrás: Life.hu

"Ha valami gond lenne egy trükk közben, akkor mi bűvészek improvizatíve kijövünk a helyzetből, és befejezzük a varázslatot, hiszen a néző úgy sem tudja, mit várhat. Ma este egy nagyon komplex trükkel készülök, ezért nem hibázhatok, ha gikszer csúszik be, nem tudok rögtönözni” – mondta Tamás, akinek mi nagyon drukkolunk, hiszen minket meggyőzött bűvésztrükkjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.