GOT TALENT: Megosztotta a nézőket a cuki szavaló kislány, Czuczor-Gidai Zsófi továbbjutása

Forrás: RTL -
Hungary's Got Talent Czuczor-Gidai Zsófi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki értett egyet az überédes Zsófi továbjutásával a szombat esti tehetségkutatóban. A műsor hivatalos Facebook oldalán a szavaló kislány osztotta meg leginkább a nézőket. 

Ahogy szombaton a Life.hu is megírta, a kislány ezúttal egy csacsiról szavalt, természetesen odáig volt érte a zsűri, és a közönséget is elvarázsolta a szórakoztató produkcióval. A produkció közösségi oldaláról azonban kiderült, sokan nem tartják a döntőbe valónak Zsófit. Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat találtunk - voltak akik támadták, mások a védelmükbe vették a gyereket.

Forrás: RTL

"Szánalmas, hogy a kislány továbbjutott. Aranyos és cuki, de ennyi. Nem akarom bántani, de semmi különleges nem volt a produkcióban. Szégyen gyalázat"

"Aki a műsort csak szülői felügyelettel nézhetné, és a végéig ébren sem tud maradni, annak semmi keresni valója nincs a műsorban. Ha megnyeri, mit csinál, elteszik az autót 18 éves koráig? Esetleg befut mint versmondó? Ugyan.. kedves, aranyos produkció, az ovis karácsonyra"

"Komolyan egy 6 éves gyerektől sajnáljátok, hogy még egy verset elmondhat ebben a műsorban?!"

"Emberek, már nem azért, de egy ekkora gyerek ellen ilyen ellenszenvet mutatni undorító dolog.... Rá szavaztak és kész... Sztem nagyon ügyes volt"

"A 6 éves kislánynak majd az iskolai versmondó versenyt kéne megnyerni.Neki még nem itt van a helye"

"Ezért a gyalázatért maximálisan a zsűrit hibáztatom. Az embereket akik erre a cukormázas kis hógolyóra szavazott, nem tudom hibáztatni mert azt eddig is tudtam hogy rengeteg agyhalott van az országban. Ez egy újabb példa volt, hogy be is bizonyosodjon. A fantasztikus zsűri meg majd legközelebb... ha lesz legközelebb, elgondolkozik hogy kinek a sorsát bízza a nézőkre és kit enged tovább az élő show-ba!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.