Luxusautója okozott bosszúságot Gáspár Evelinnek

luxusautó havazás Gáspár Evelin autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a luxusautókat sem kerüli el a hó: Gáspár Evelin verdáján jó néhány deka fagyos csapadék csücsül.

"Hidd el, elküldeném én az egészet. Nem lehet közlekedni, annyira szakad" - bosszankodott Evelin válaszul egy ismerőse kommentjére, amelyben az állt, hogy küldjön egy kis havat neki. Az Instagramon megosztott kép geotagje alapján Evelin épp Angliában tartózkodik, és épp a bogarat járatja a luxusautói közül. De vajon mi van a többi csodajárgánnyal?

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin
Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMilánóban romantikázik a Hajdú-házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-milanoban-romantikazik-a-hajdu-hazaspar.htmlSarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak. TV + Sztárok--Kiszel Tünde beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kiszel-tunde-beszolt-berki-krisztiannak.htmlMár 15 éve, hogy először kézbe vehette a közönség Kiszel Tünde első kalendáriumát. Ennek kapcsán beszélgetett Berki Krisztiánnal a naptárdíva, majd alaposan odapörkölt a reggeli beszélgetős műsor műsorvezetőjének. TV + SztárokOrigoLetartóztatták az N.C.I.S. sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151127-letartoztattak-az-ncis-sztarjat.html290 ezer forintos bírságot kaphat Michael Weatherly, az N.C.I.S. sztárja. TV + SztárokAFPÍgy sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigoEgyre dögösebb Baukó Éva - Irtó szexin hintázikhttp://www.life.hu/sztarok/20151126-irto-szexin-hintazik-bauko-eva.htmlAkár szexi Mikuláslány is lehetne Baukó Éva a piros miniruhában, amiben új Instagram fotóján feszít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.