BulvárRap: "Liptai, Gesztesi megint egy pár, menj már"

Forrás: TV2
Forrás: TV2 -
rap Hegyi Roli sztárok bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.

Luxusautója okozott bosszúságot Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-gaspar-evelin-autoja-havas.htmlMég a luxusautókat sem kerüli el a hó: Gáspár Evelin verdáján jó néhány deka fagyos csapadék csücsül. TV + Sztárok--Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHujber Ferit szerződés kötelezi arra, hogy józan maradjonhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-hujber-ferit-szerzodes-koti-a-jozansagra.htmlLeszámolt az alkoholizmussal Hujber Ferenc. A színész elvonóra is ment, ugyanis be kellett tartania új darabja producerének elvárásait. TV + Sztárok--Megvannak a Hungary's Got Talent első élő adásának továbbjutóihttp://www.life.hu/sztarok/20151128-ok-estek-ki-a-hungary-s-got-talent-elso-elo-adasabol.htmlSok színes és érdekes produkciót láthattak a nézők a Hungary's Got Talent első élő show-jában szombaton. TV + SztárokOrigoJesszus! Mi történt a szexi Chris Hemsworth csodás testével?http://www.life.hu/sztarok/20151123-chris-hemsworth-sokat-fogyott-egy-szerep-miatt.htmlRajongók milliói imádják Chris Hemsworth csodásra izmosított testét, ami szinte védjegyévé vált. A 32 éves színész egy szerep kedvéért azonban megvált kockahasától. TV + Sztárok--Milánóban romantikázik a Hajdú-házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-milanoban-romantikazik-a-hajdu-hazaspar.htmlSarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.