Véresre vert fotója miatt akadt ki Kim Kardashian

Photoshop Kendall Jenner kim kardashian családon belüli erőszak NANE2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából tette közzé manupilált fotóit Alexsandro Palombo.

A 41 éves olasz művész és aktivista világsztárok fotóit photoshopolta úgy, hogy a családon belüli erőszak áldozatainak tűnjenek. „Az élet lehet tündérmese, ha megtöröd a hallgatást” – olvasható a figyelemfelkeltő kampány képein, amelyeken Kim Kardashian és féltestvére, Kendall Jenner is szerepelnek.

Forrás: Alexsandro Palombo

A celebnők azonban nagyon kiakadtak, amiért a művész nem kérdezte meg őket, hogy akarnak-e szerepelni a kampányban, ráadásul a képeket sem kérte el tőlük. Azt egyelőre nem döntötték el, hogy tesznek-e hivatalos lépéseket az ügyben, vagy megelégednek azzal, hogy kiadták a dühüket a médiában.

Forrás: Alexsandro Palombo
Napi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--Megható! Így emlékeztek barátai a 2 éve elhunyt Paul Walkerrehttp://www.life.hu/news/20151202-igy-emlekezett-vin-diesel-es-tyrese-gibson-az-elhunyt-paul-walker-szineszre.htmlTyrese Gibson és Vin Diesel is megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt színészre. NewsOrigoViharos szél miatt adtak ki riasztásthttp://www.life.hu/news/20151201-viharos-szel-varhato-kedden-sapkat-nem-art-magaddal-vinned.htmlKedden süvíteni fog a hűvös északnyugati szél, ezért nem árt védekezned. Az Országos Meteorológiai Szolgálat még riasztást is kiadott. NewsThinkstockElkészült az idei év legmenőbb szelfije: Pózolj sassal!http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-feher-feju-retisast-majd-fotozkodtak-vele-elkepeszto-sztori-kanadabol.htmlEgy kanadai testvérpár talált rá a csapdába szorult madárra, akit persze rögtön ki is szabadítottak. A sas egy fotóval hálálta meg a segítséget. NewsOrigoElhunyt Csávossy György író, költőhttp://www.life.hu/news/20151201-elhunyt-csavossy-gyorgy-iro-kolto.htmlKilencvenéves korában elhunyt Csávossy György író, költő, közéleti személyiség, az erdélyi borászat kiemelkedő alakja. NewsOrigoKeményen összeszólalkozott Chrissy Teigen és Donald Trumphttp://www.life.hu/news/20151201-chrissy-teigen-modell-es-donald-trump-uzletember-twitteren-osszeszolalkozott-egymassal.htmlEgyre valószínűbb, hogy Chrissy Teigen nem Donald Trumpra fog szavazni a soron következő amerikai elnökválasztáson. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.