Tündéri kisfiú volt a 12 éves Éder Krisztián - Fotó!

fotó fotós Mihalik Enikő Éder Krisztián New York Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesből lett fotós úgy gondolta, megmutatja magát tiniként a rajongóknak. Kiderült: Krisztián egykor hosszú hajjal nyomult!

Az SP néven elhíresült fiatal zenészről még 2000-ben készült ez a kép, ami után hat évvel már az egész ország ismerete őt, és lányok ezrei bomlottak utána. Az énekesi karrierjét ma már feladta, fotósként dolgozik New Yorkban, emellett együtt lakik Mihalik Enikővel.

Forrás: Instagram/krisztianeder

Damu Roland nem kíméli Vajna Tímeát nyílt levelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-damu-roland-nyilt-levelet-irt-vajna-timeanak.htmlA színész Túléltem című második könyvében minden dühét kiadta Vajna Tímeával szemben. TV + Sztárok--Idegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa 17 évesen is nagyon dögös volthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-megtalalta-gimnaziumi-tablokepet-amelyen-tizenhet-eves.htmlA műsorvezető szinte semmit nem változott 17 éves kora óta: ugyanolyan fiatalos és bájos, mint tinikorában.TV + Sztárok--Így élvezi Gombos Edina a forró telet Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20151202-gombos-edina-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elvezi-a-forro-telet-amerikaban.htmlAz egykori műsorvezető egy nyári képpel jelezte, Amerikában decemberben sem kell télikabát.TV + SztárokOrigoPeter Srámek: „Nem akarok pihenni"http://www.life.hu/sztarok/20151202-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-ezustermese-nem-pihen-a-siker-utan.htmlA Sztárban sztár ezüstérmese egy pillanatra sem pihent meg a sikeres döntő után, hanem tolja a karrierjét, ami egyre szebben ível felfelé. TV + Sztárok--Szulák Andrea kiheverte a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-szulak-andrea-ujra-boldog-a-szakitas-utan.htmlAz újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.