kampány gálaest Istenes Bence Csonka András wellhello Fluor Tomi jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi, Istenes Bence és Csonka András is csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéséhez. Az eseményen ott járt a Life.hu riportere, Németh Máté is.

Fluor Tomi szerint a szórakoztatóipar nem áll távol a segítségnyújtástól, Csonka András szerint a kultúránkhoz hozzá tartozik a jótékonykodás, Istenes Bence pedig elismeréssel adózott a bohócdoktorok tevékenysége iránt, amelyhez Fluor Tomival együtt csatlakoztak is. A Playboy jótékonysági kampányának gálaestjén a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal visszafogta magát, és a jó ügyekről kérdezgette az ország celebjeit:

Sebestyén Balázs új műsort kap az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20151202-sebestyen-balazs-marad-az-rtl-klubnal-uj-musort-kap.htmlA műsorvezető cáfolta az azzal kapcsolatos híreszteléseket, hogy a TV2-höz igazolna. Sőt, kijelentette: új műsort kap az RTL-en. TV + Sztárok--Exkluzív! Íme, az első fotók Kiszel Tünde jövő évi naptárából - kész cirkusz!http://www.life.hu/sztarok/20151123-exkluziv-ime-az-elso-fotok-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarabol-kesz-cirkusz.htmlA hagyományokhoz híven ismét elsőként közölhetünk képeket Kiszel Tünde jubileumi, immár 15. éve készülő kalendáriumából. A naptárdíva igazán kitett magáért a kerek évfordulóra: bevette az Eötvös cirkuszt! TV + SztárokOrigoSipos Péter halálközeli élményérő vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-sipos-peter-az-irigy-honaljmirigy-enekese-halalkozeli-elmenyero-vallott-amit-amerikaban-elt-at.htmlAz Irigy Hónajlmirigy énekesének Amerikában hajmeresztő élménye volt, és megtapasztalta, milyen a halálfélelem.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHujber Feri: "Rendszeresen megaláztak"http://www.life.hu/sztarok/20151203-hujbert-feri-szinesz-arrol-vallott-hogy-fiatalkoraban-hiperaktiv-volt-es-a-katonasagnal-megalaztak.htmlA színész arról vallott, hogy gyermekkorában kezdődtek a gondjai, mert hiperaktív volt, most azonban egy pszichológus segített neki, hogy rendbe tegye magában a múlt fájó emlékeit. TV + Sztárok--Idegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigoCsernus Imrét megkéselte a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-csernus-imre-pszichiatert-megkeselte-masodik-felesege.htmlKétszer is belevágta a kést második felesége Csernus Imrébe. A pszichiáter később kielemezte, miért történhetett ez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.