Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán jubileum koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel.

Zoli láthatóan nagyon jól érezte magát, azonnal felvette a ritmust, sőt még azt sem zárta ki teljesen, hogy ez nem egy egyszeri alkalom lesz – írja a Blikk.

Forrás: rtl.hu

„Nagyon örültem, amikor felhívtak a fiúk, de bevallom, én is gondoltam már arra, hogy szívesen részt vennék ezen a bulin. Ez mégis a 25. jubileumról szól, és én a negyed évszázadból az első húsz évben része voltam a zenekarnak”– árulta el Ambrus Zoli, akinek szinte azonnal be is ugrottak a régi ritmusok.

„Zoli jó néhány dalban ott lesz velünk a színpadon, de ki tudja, ez lehet, hogy valaminek a kezdete lesz…” – mondta a lapnak Sipos Peti. Ehhez Ambrus is rögtön csatlakozott: „Ha jövőben lesz olyan tévéshow, amelyben éppen egy olyan idiótára lenne szükség, mint amilyen én vagyok, akkor garantálom, hogy újra láthat majd a közönség” – viccelődött a gitáros.

Ambrus Zoltán: "Folyamatosan lefelé csúszik az életem"

Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja évekkel ezelőtt szenvedett súlyos baleset. A tragédia óta egyre több problémával küszködik. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hoppá! Görög Zita visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-gorog-zita-visszater-a-kepernyore-trendmania-cimu-musoraval.htmlDecembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia műsorvezetője lesz. TV + Sztárok--Így köszöntötték kollégái a 43 éves Kamarás Ivánt: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kamaras-ivan-szinesz-43-eves-lett-es-igy-koszontottek-fel-a-kollegai-baratai.htmlGlutén-, cukor-, és laktózmentes sütit kapott, valamint jókívánságokat és üdvözleteket. A kollégák és barátok pedig még dalra is fakadtak a Life.hu kamerája előtt. Isten éltesse Kamarás Ivánt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTeljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151203-iszak-eszti-arca-teljesen-eltorzult-egy-furcsa-grimasznak-koszonhetoen.htmlA műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel? TV + Sztárok--Így jótékonykodnak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-igy-jotekonykodnak-celebjeink-fluor-tomi-enekes-istenes-bence-musorvezeto-csonka-andras-szinesz.htmlFluor Tomi, Istenes Bence és Csonka András is csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéséhez. Az eseményen ott járt a Life.hu riportere, Németh Máté is. TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Hujber Feri: "Rendszeresen megaláztak"http://www.life.hu/sztarok/20151203-hujbert-feri-szinesz-arrol-vallott-hogy-fiatalkoraban-hiperaktiv-volt-es-a-katonasagnal-megalaztak.htmlA színész arról vallott, hogy gyermekkorában kezdődtek a gondjai, mert hiperaktív volt, most azonban egy pszichológus segített neki, hogy rendbe tegye magában a múlt fájó emlékeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.