Lajtai Kati újra összeáll Kasza Tibivel

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
TV2 Lajtai Kati Sztárban sztár Crystal Kasza Tibi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki se gondoljon rosszra! Az egykori szerelmespár ugyanis nem a kapcsolatát kezdte újra, hanem a Crystal zenekart élesztik fel pár dal erejéig.

Lajtai Kati izgatottan készül az estére és fontolgatja, hogy szólóénekesként visszatér a magyar zenei életbe – írja a Bors.

Kasza Tibi, Tóth Gabi és Lajtai Kati a Sztárban sztárban Forrás: Facebook/Sztárban sztár

„Tibinek december 22-én lesz egy nagy koncert-showja, ahol az egyik sztárvendég a Crystal lesz. Ünnepi pillanat, hiszen öt éve különváltak útjaink. Egyébként decemberben 15-én is lesz koncertem, mert három éve tagja vagyok a Budapest Voices a'cappella együttesnek. Ez óriási kedvencem, rock, underground dalokat dolgozunk fel. Nekem most ők jelentik a színpadi jelenlétet, de a műfajból adódóan nem annyira sűrűek a napjaink, nem is munkaként, hanem hobbiként, szerelemként tekintek erre" – mondta az énekesnő.

5 év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151204-ambrus-zoltan-ot-ev-utan-visszater-az-irigy-honaljmirigybe.htmlÖt év után visszatér az Irigy Hónaljmirigybe Ambrus Zoltán. A humoros nyolcak alapító tagja ott lesz a csapat december 18-i 25 éves jubileumi nagykoncertjén, így már javában próbál a többiekkel. TV + Sztárok--Sipos Péter halálközeli élményéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-sipos-peter-az-irigy-honaljmirigy-enekese-halalkozeli-elmenyero-vallott-amit-amerikaban-elt-at.htmlAz Irigy Hónajlmirigy énekese Amerikában megtapasztalta, milyen amikor halálfélelem gyötri az embert. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Görög Zita visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-gorog-zita-visszater-a-kepernyore-trendmania-cimu-musoraval.htmlDecembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia műsorvezetője lesz. TV + Sztárok--Hujber Feri: "Rendszeresen megaláztak"http://www.life.hu/sztarok/20151203-hujbert-feri-szinesz-arrol-vallott-hogy-fiatalkoraban-hiperaktiv-volt-es-a-katonasagnal-megalaztak.htmlA színész arról vallott, hogy gyermekkorában kezdődtek a gondjai, mert hiperaktív volt, most azonban egy pszichológus segített neki, hogy rendbe tegye magában a múlt fájó emlékeit. TV + Sztárok--Csernus Imrét megkéselte a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20151203-csernus-imre-pszichiatert-megkeselte-masodik-felesege.htmlKétszer is belevágta a kést második felesége Csernus Imrébe. A pszichiáter később kielemezte, miért történhetett ez. TV + SztárokOrigoIdegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.