Rékasi Károly: "Gerdával kezdjük visszakapni a régi életünket"

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat színész baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész most kezd visszatérni a normális kerékvágásba a hónapokkal ezelőtti motorbalesete óta. Szerelmével úgy érzik, végre minden olyan, mint régen volt. 

Rékasi Károly - aki pár hete újra a kórházban kötött ki egy rosszul sikerült esés után - öt hónapja nem lépett színpadra. A Barátok közt sztárja sokat köszönhet párjának, Pikali Gerdának, aki végig mellette állt a nehéz hónapokban. A pár úgy érzi, végre minden visszatért a régi kerékvágásba - írja a Best.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon sokat változtam ez alatt az öt hónap alatt. Az embernek ilyenkor bőven jut ideje arra, hogy átgondolja az életét. Nekem is el kellett merengenem azon, hogy véletlen volt-e, ami velem történt, vagy valamilyen figyelmeztető szándék állt mögötte. Ezek tudatában kezdtem változtatni az életemen. Szeretnék még sokáig itt lenni, de a születésnapjaimat már nem nagyon fogom ünnepelni. Most már csak az érdekel, ami még előttem áll. Azt szeretném a lehető legjobban megélni" - mesélte Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.