Hungary's Got Talent tehetségkutató Méhes Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méhes Csaba bízik a közönségben, és reméli, produkciójával sok szavazatot szerez majd. A backstageben arról faggattuk, miként kezdte pályát és hogyan érzi magát az élő show előtt.

"Amikor nem vettek fel a Színművészeti Főiskolára, gondoltam egyet, és kipróbáltam a pantomimet, és annyira megtetszett, hogy maradtam is ennél a műfajnál. Autodidakta módon fejlesztettem tökélyre a tudásom, amit ma ismét megmutathatok a nagyközönségnek" - kezdte a művész.

Forrás: Life.hu

"Nagyon jó itt az elő show előtti készülődés, jó a csapat, mindenki segítőkész és együttműködő. A nézőkben bízom, remélem tetszeni fog nekik, amit ma a színpadra varázsolok. Fontos, hogy olyan legyen a produkcióm, ami átütő és a tévénézőt is megérinti" - mondta Csaba.

Ganxsta Zolee: "Tizenhét éves koromban kezdtem letérni az ösvényről..."http://www.life.hu/sztarok/20151205-ganxsta-zolee-tizenhet-eves-koraban-kezdtem-leterni-az-osvenyrol-doglegy-a-vilag-korul.htmlGanxsta Zolee januárban betölti az ötödik ikszet. A jubileum kapcsán a rapper tollba mondta életét. TV + Sztárok--Damu Vajna Timiről: "Éjszakánként rám gondol elalvás előtt"http://www.life.hu/sztarok/20151205-damu-roland-szerint-vajna-timea-ra-gondol-elalvas-elott.htmlHamarosan megjelenik új könyve, amiben rengeteg új részlettel szolgál a börtönéletről, és persze Vajna Timit is többször emlegeti a Túléltem című írásában. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "A modern Rúzsa Sanyi vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20151204-berki-krisztian-a-modern-ruzsa-sandornak-tartja-magat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Berki Krisztiánnak tette fel a nagy kérdést: Vajon hová pozícionálja magát? A TV2 sztárja meglepő választ adott.TV + Sztárok--Hegedűs Hanga a Konyhafőnök Junior győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151204-hegedus-hanga-a-konyhafonok-junior-gyoztese.htmlNégy héten át küzdöttek a kiskukták az RTLII gasztrorealityjében. Végül ketten, Hegedűs Hanga és Stiefuater Leni jutottak a Konyhafőnök Junior végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Hanga lett a győztes.TV + Sztárok--Mi?! Miley Cyrus egy időre eltűnik a nyilvánosság elől? http://www.life.hu/sztarok/20151204-miley-cyrus-mindenkit-meglepett-a-kijelentesevel-visszavonul-a-sztar.htmlAz énekesnő meglepő kijelentést tett a minap, mellyel a szakma mellett a rajongókat is lesokkolta. Állítása szerint többet nem lép vörös szőnyegre! TV + Sztárok--Lajtai Kati újra összeáll Kasza Tibivelhttp://www.life.hu/sztarok/20151204-lajtai-kati-a-tv2-sztarban-sztar-enektanara-enekesno-ujra-osszeall-kasza-tibivel-a-crystal.htmlSenki se gondoljon rosszra! Az egykori szerelmespár ugyanis nem a kapcsolatát kezdte újra, hanem a Crystal zenekart élesztik fel pár dal erejéig. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.