Hungary's Got Talent bábszínház tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent egyik legkreatívabb produkciójának előadói elárulták, szeretnék a bábszínház fogalmát a köztudatban is átformálni.

"A felnőtt bábszínház szerintünk szexi, ezzel azt szeretnénk sugallni, hogy a bábszínház nem csak gyerekműfaj, hanem a felnőttek számára is élvezhető műfaj lehet" - mondta Márkus Sándor. "Szeretnénk azt az elképzelést megváltoztatni, hogy poros macik ugrálnak a bábszínházban. Progresszív, szexi és látványos bábprodukciókat álmodunk meg nejlon segítségével már a színművészeti egyetem alatt" - mondta Eke Angéla, aki ma ünnepli a születésnapját.

Forrás: Life.hu

"Nagyon reméljük, hogy a show után lesz mit ünnepelni. Egyelőre még a tortámból sem ettem, majd a produkció után" - nevetett Angéla, akinek párja, Puskás Peti nem lehet velük, mert koncertezik Győrben, de távolról szorít kedvesének.

A Hungary's Got Talent felfedezettje most tanulja, milyen is a sztárok életehttp://www.life.hu/sztarok/20151205-hungary-s-got-talent-feri-bacsi-ma-este-meglatjuk-a-krumplifold-eredmenyet.htmlA tehetségkutató legviccesebb sármőrje, amint meglátott, udvarolni kezdett, így adódott a kérdés, hogy az élő showban a táncos lányok között helyén érzi-e magát.TV + Sztárok--Tűz és jég egyszerre: Elképesztő mutatvány érkezik ma este a Got Talent színpadárahttp://www.life.hu/sztarok/20151205-tuz-es-jeg-egyszerre-elkepeszto-mutatvany-lesz-ma-este-a-got-talent-szinpadan.htmlMi történik egy hatalmas jégdarabbal, amikor bekerül a Hungary'sGot Talent forró színpadára? És egyáltalán, hogy kerül oda?TV + Sztárok--"Reménykedünk a lányrajongók szavazataiban" - A Hungary's Got Talent jóképű duóját faggattuk a backstage-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151205-cako-dani-es-hidvegi-aron-remenykednek-a-lanyrajongok-szavazataiban-a-hungarys-got-talentben.htmlA homokművész fiúk, Cakó Danival és Hidvégi Áron bíznak lányok szavazatiban, de azt is remélik, hogy az egész közönséget elbűvölik majd különleges produkciójukkal. TV + Sztárok--Kiderült a Hungary's Got Talent sztárjának titkahttp://www.life.hu/sztarok/20151205-a-hungarys-got-talent-pantomim-muvesze-szinesznek-keszult-kiderult-a-titka.htmlMéhes Csaba bízik a közönségben, és reméli, produkciójával sok szavazatot szerez majd. A backstageben arról faggattuk, miként kezdte pályát és hogyan érzi magát az élő show előtt. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee: "Tizenhét éves koromban kezdtem letérni az ösvényről..."http://www.life.hu/sztarok/20151205-ganxsta-zolee-tizenhet-eves-koraban-kezdtem-leterni-az-osvenyrol-doglegy-a-vilag-korul.htmlGanxsta Zolee januárban betölti az ötödik ikszet. A jubileum kapcsán a rapper tollba mondta életét. TV + Sztárok--Mi?! Miley Cyrus egy időre eltűnik a nyilvánosság elől? http://www.life.hu/sztarok/20151204-miley-cyrus-mindenkit-meglepett-a-kijelentesevel-visszavonul-a-sztar.htmlAz énekesnő meglepő kijelentést tett a minap, mellyel a szakma mellett a rajongókat is lesokkolta. Állítása szerint többet nem lép vörös szőnyegre! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.