Egy korszak lezárult: Fekete László bejelentette a visszavonulását

Forrás: TV2 -
Fekete László erő visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legerősebb embere, a mi Lacink, Magyarország Toldi Miklósa, azaz Fekete László visszavonul. A sportoló idén jelentette be, hogy közel 30 éves pályafutás után, nyolc Világ Legerősebb Embere címmel a háta mögött, és egy búcsúversennyel befejezi karrierjét, és átengedi a terepet fiainak, akik már szintén többszörös világbajnokok.

Harminc év aktív sportolás után úgy döntött, visszavonul. Vajon a kora az oka ennek az elhatározásnak? "Ez is benne van, de nem a fizikális erőmmel van probléma, a jobb térdem rakoncátlankodik. Meg akarom előzni, hogy komolyabb műtétre kerüljön sor. Az emberi szervezet nem arra lett tervezve, hogy négy-ötszáz kilókat emelgessen. Ezt tudtam harminc éve is, sőt azt hiszem, szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúszom. Elég volt a három évtizednyi versenyből."

Forrás: TV2

"Nos, a hírnévből nem elég. De úgy gondolom, hogy a visszavo­nulásom után sem fogok ve­szí­teni az ismertségemből. Szerencsés vagyok, mert nemcsak itthon, de a ha­tá­ron túl is ismerősként köszöntenek. Sőt a határon túl szinte csodaként tekintenek rám."

- mondta el Fekete László a Blikknek adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.