"Magyarországon nem lehet a közönségre építeni" - Megszólalt a Got Talent kiesője

Hungary's Got Talent Füry Ferenc RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent felfedezettje, Füry Ferenc, aki most tanulja, milyen is a sztárok élete, nem jutott tovább a tehetségkutató műsorban. Kiesése után a Life.hu riporterének mesélt az érzéseiről.
Szelfizz legendával! Bereczki után Tolvai Reninek is összejötthttp://www.life.hu/sztarok/20151206-tolvai-reni-enekesno-kovacs-katival-keszitett-kozos-szelfit-szlovakiai-fellepesen.htmlAmint arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap óriási megtiszteltetés érte Bereczki Zoltánt. Törőcsik Marival találkozhatott, a művésznő pedig még egy fotóra is összeállt vele. Most Renivel is valami hasonló történt.TV + SztárokWow! 6. helyen áll Las Vegasban Vajna Tímea szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151206-vajna-timea-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta-a-hatodik-helyen-all-los-angelesben.htmlJól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el. TV + SztárokSzexragadozók jutottak be a Got Talent döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20151206-all-in-szexragadozok-jutottak-be-a-hungarys-got-talent-dontojeben.htmlNem az All in formáció tagjai az egyetlenek, akik bíznak a női szavazatokban. De vajon a hölgyek hozzásegíthetnek valakit a győzelemhez? Vagy a fiúknak további támogatásra is szükségük van? A Life.hu riportere erről kérdezte az All in tagait. TV + Sztárok--Egy korszak lezárult: Fekete László bejelentette a visszavonulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151206-fekete-laszlo-bejelentette-a-visszavonulasat-egy-korszak-lezarult.htmlA világ legerősebb embere, a mi Lacink, Magyarország Toldi Miklósa, azaz Fekete László visszavonul. A sportoló idén jelentette be, hogy közel 30 éves pályafutás után, nyolc Világ Legerősebb Embere címmel a háta mögött, és egy búcsúversennyel befejezi karrierjét, és átengedi a terepet fiainak, akik már szintén többszörös világbajnokok. TV + Sztárok--Bódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151206-bodi-sylvi-a-karolina-szigeteken-nyaral-meses-viz-alatti-fotot-posztolt.htmlA modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla. TV + SztárokOrigoDér Heni a nyelvét is használja szelfizés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151206-der-heni-nyelvet-nyujtva-mutatta-meg-milyen-a-suliszelfi.htmlAz énekesnő egy újfajta szelfiőrületet mutatott meg rajongóinak - egy vécében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.