Fogyatékkal élő gyermeknek adtak ajándékot a sztárok

Puskás Peti Vajda Attila fogyatékkal élők Antal Timea Lola Horányi Juli Verrasztó Evelyn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola, Horányi Juli, Antal Timi, Verrasztó Evelyn, Puskás Peti és Vajda Attila együtt énekelte a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű gyermekdalt egy jótékonysági Mikulás-rendezvényén. A sztárok fogyatékkal élő fiataloknak kedveskedtek ajándékaikkal, akikhez a Mikulás ezúttal tényleg rénszarvasháton érkezett.

A sztárokkal, speciális órákkal, északi-sarki video cycling-gal és igazi rénszarvasokkal várták a vendégeket. Az összegyűjtött adományokat a Csemete Alapítvány és a Mikulás Gyár rászorultjainak juttatják el a szervezők.

Forrás: Just Creative

"Együtt vártuk a Mikulást a fogyatékkal élő fiatalokkal" – kezdte Lola, aki 200, saját gyártású müzli-szelettel érkezett. „Fantasztikus volt érezni a belőlük áradó szeretetet, és látni, hogy ettől a programtól az ő idei Mikulásuk tényleg boldogabb lett. Ma érdemes volt felkelni" – mondta az énekesnő.

„Nem sietett senki, nem akarta senki csak úgy „letudni" ezt a programot" – vette át a szót Puskás Peti. „Őszintén, gyermeki lelkesedéssel vártuk együtt a Mikulást, hangosan énekeltünk is neki, majd jól megettük a sok finomságot, amivel vendégül láttak minket. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki, akinek módjában áll tegyen azért, hogy segítse a rászorulókat" – ha máskor nem, legalább a karácsonyi időszakban."

Forrás: Just Creative

Horányi Juli kedvenc Barbie-babáit, Antal Timi első énekversenyén szerzett kupáját, Verrasztó Evelyn két plüsselefántot, Vajda Attila pedig egy nagy ajándékcsomagot hozott az ajándékgyűjtő rendezvényre.

Nagyobb lakást szeretne? Az állam is segít!http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20151207-nagyobb-lakast-szeretne-az-allam-is-segit-1.htmlGondolta volna, hogy az állam akár több millió forinttal is hozzájárulhat egy lakás megszerzéséhez? Ráadásul semmilyen trükkre vagy varázslatra nincsen szükség. Az OTP Bank megmutatja, mire kell figyelned és hogyan vehetsz igénybe minél több támogatást. HirdetésFluor Tomit levetkőztették http://www.life.hu/sztarok/20151207-fluor-tomi-rappert-levetkoztettek-a-weelhello-frontembere-nem-akart-villantani.htmlA rapper életében először „vetkőzött" le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a Tomit. TV + Sztárok--Vajna Timi:"Nem rendelkezhetek Andy vagyona felett"http://www.life.hu/sztarok/20151207-vajna-timi-vilagsztar-macijara-palyazott-egy-jotekonysagi-arveresen.htmlVajna Timi a Fogadj örökbe egy macit jótékonysági árverésre látogatott el, ahol egy-egy sztár macijára lehetett licitálni. Andy Vajna felesége ennek kapcsán azt is elárulta, nem rendelkezhet férje vagyona felett. TV + SztárokOrigo5 millióért árverezték el Oprah Winfrey magassarkújáthttp://www.life.hu/sztarok/20151207-opray-winnfrey-louboutin-cipojat-kozel-5-millio-forintert-arvereztek-el.htmlA világhírű televíziósnak mindig is szívügye volt a jótékonykodás. Ezúttal egyik Louboutin cipőjét ajánlotta fel árverésre, ami szép bevételt hozott. TV + Sztárok--Bódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151206-bodi-sylvi-a-karolina-szigeteken-nyaral-meses-viz-alatti-fotot-posztolt.htmlA modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla. TV + SztárokOrigoLinczényi Márkó, a Hungary's Got Talent ítésze: "Nem vagyunk biodíszlet"http://www.life.hu/sztarok/20151205-linczenyi-marko-a-hungary-s-got-talent-itesze-szerint-ok-nem-biodiszlet.htmlA Hungary's Got Talent sármos zsűritagját a backstage-ben faggattuk. Csak nekünk elárulta, hogy ma este sem fogja véka alá rejteni a véleményét egy-egy produkció kapcsán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.