5 millióért árverezték el Oprah Winfrey magassarkúját

Forrás: Ebay -
Oprah Winfrey jótékonyság Christian Louboutin árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű televíziósnak mindig is szívügye volt a jótékonykodás. Ezúttal egyik Louboutin cipőjét ajánlotta fel árverésre, ami szép bevételt hozott.

Közel 5 millió forintért kelt el az a Christian Louboutin magassarkú, amit Oprah Winfrey ajánlott fel árverésre. A befolyt összeget az elmaradott országokban élő nők oktatására ajánlotta fel az ismert tévés, aki a mélyszegénységből küzdötte fel magát.

Forrás: Ebay
Forrás: Ebay

5+1 nő, akik megváltoztatták a világot

Ez a lista csak egy kis merítés azon nők sorából, akik emberek millióit inspiráltak, és jóságukkal, kitartásukkal, újszerű gondolataikkal megváltoztatták a világot. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Disznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigo"Magyarországon nem lehet a közönségre építeni" - Megszólalt a Got Talent kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151206-hungarys-got-talent-fury-feri-magyarorszagon-nem-lehet-a-kozonsegre-epiteni.htmlA Hungary's Got Talent felfedezettje, Füry Ferenc, aki most tanulja, milyen is a sztárok élete, nem jutott tovább a tehetségkutató műsorban. Kiesése után a Life.hu riporterének mesélt az érzéseiről.TV + Sztárok--Szelfizz legendával! Bereczki után Tolvai Reninek is összejötthttp://www.life.hu/sztarok/20151206-tolvai-reni-enekesno-kovacs-katival-keszitett-kozos-szelfit-szlovakiai-fellepesen.htmlAmint arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap óriási megtiszteltetés érte Bereczki Zoltánt. Törőcsik Marival találkozhatott, a művésznő pedig még egy fotóra is összeállt vele. Most Renivel is valami hasonló történt. TV + Sztárok--Szexragadozók jutottak be a Got Talent döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20151206-all-in-szexragadozok-jutottak-be-a-hungarys-got-talent-dontojeben.htmlNem az All in formáció tagjai az egyetlenek, akik bíznak a női szavazatokban. De vajon a hölgyek hozzásegíthetnek valakit a győzelemhez? Vagy a fiúknak további támogatásra is szükségük van? A Life.hu riportere erről kérdezte az All in tagait. TV + Sztárok--Wow! 6. helyen áll Las Vegasban Vajna Tímea szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151206-vajna-timea-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta-a-hatodik-helyen-all-los-angelesben.htmlJól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el. TV + Sztárok--Nem semmi! Bereczki Zoltán egy élő legendával szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151206-bereczki-zoltan-torocsik-marival-csinalt-kozos-kepet-a-talalkozas-elmeny-volt-mindkettejuk-szamara.htmlAz álmok egyszer valóra válnak: ez történt Bereczi Zoltánnal is, aki a magyar színjátszás kiemelkedő alakjától részesült elismerésben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.