Hoppá! Harry herceget nagyon megsértették – Így bosszulta meg

Forrás: AFP/WPA Rota/Paul Hackett -
bosszú kézfogás megsértés Jack Whitehall gúnyolódás viccelés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején alaposan megkapta a magáét Harry herceg a komikus Jack Whitehalltól – ezt torolta meg egy apró, de annál ütősebb gesztussal a Royal Variety Performance-on.

Tény, hogy nyomós oka van annak amiért Harry herceg megsértődött Jack Whitehallra. A brit komikus korábban a trónörökös vörös hajából és szerelmi ügyeiből űzött gúnyt a Royal Variety Performance-on, ezt bosszulta meg később Harry herceg.

Forrás: AFP/WPA Rota/Paul Hackett

Mint a nemrég megjelent videón is látszik, a 31 éves herceg egész egyszerűen elfordul Whitehalltól, amikor az ilyenkor kézfogásra kerülne sor. Persze nem kell komolyan venni Harry herceg sértődését – nézd meg az alábbi videóban, hogyan bocsát meg neki:

Ettől zengett a Buckingham-palota! Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.News--Melltartó és smink nélkül került címlapra Harry herceg exe, Cressida Bonashttp://www.life.hu/trend/20151209-cressida-bonas-harry-herceg-exbaratnoje-melltarto-es-smink-nelkul-egy-magazin-cimlapjan.htmlCressida Bonas bebizonyította, hogy nem csupán Harry mellett, hanem egy magazin címlapján is remekül mutat. TrendOrigoMegvan az eddigi legjobb kép Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/news/20151202-harry-herceg-egy-kutyaval-raz-kezet-instagramon.htmlAkkor most a kutya, vagy a brit trónörökös cukibb ezen a képen? News--Katalin hercegné megidézte Dianát - Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20151209-katalin-hercegne-diana-hercegne-tiarajat-viselte.htmlVilmos herceg hitvesét a néhai hercegnétől megörökölt csodaszép tiarában kapták lencsevégre az egyik legimpozánsabb brit eseményen. Trend--Megható pillanat: így találkozhatott újra édesanyjával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151204-igy-talalkozhatott-ujra-edesanyjaval-diana-hercegnovel-harry-herceg.htmlA 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.Család--Forradalom tört ki a britek között Sarolta hercegnő ruhácskája miatthttp://www.life.hu/trend/20151208-sarolta-hercegno-viragos-ruhajat-akarja-minden-brit.htmlNagy sikert aratott a hat hónapos Sarolta hercegnő karácsonyi fotózáson viselt ruhája. A rózsaszín, apró virágos darab eredetét a divatbloggerek sem tudták kideríteni, míg a tervező fel nem ismerte benne saját termékét. Ezután elárasztották a megrendelések az egész világról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.