Iszak Eszti nagyon fázhatott: usánkával a fején bújt ágyba

Forrás: Instagram/iszakeszti -
fotó usánka műsorvezető Iszak Eszter Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető nagyon fázhatott tegnap este, hiszen sapkában tért nyugovóra. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Eszti nagyon cuki ebben a szettben.

Dobrády Ákos menyasszonya - aki hamarosan oltárhoz áll kedvesével - persze viccnek szánta a posztot, de nagyon jól hozta a morcos kislány arckifejezést.

Forrás: Instagram/iszakeszti

Iszak Eszti: "Kibéreltünk Óbudán egy kis szerelmi fészket"

Mérföldkőhöz érkezett Iszak Eszti és jegyese, Dobrády Ákos kapcsolata, akik hamarosan Óbudán kezdik meg közös életüket.Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Csúnya átverés! Gyerekekből csaltak ki pénzt Oláh Gergő nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-olah-gergo-neveben-csikartak-ki-penzt-gyerekektol.htmlCsúnyán visszaéltek Oláh Gergő nevével, mindezt azért, hogy pénzt csaljanak ki gyerekekből. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAnastacia nagyon megöregedett - Szinte rá sem ismerni az énekesnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20151201-anastacia-nagyon-megoregedett-az-enekesnore-ra-sem-ismerni.htmlEljárt az idő az egykor hihetetlenül dögös énekesnő felett. Anastaciára - aki kétszer is legyőzte a rákot - alig ismertünk rá. TV + Sztárok--A félpucér Russell Crowe szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-russell-crowe-felpucelran-szinte-felismerhetetlen.htmlAz egykori gladiátor félpucéran vágott neki egy biciklitúrának barátaival, és míg régen kocsányon lógó szemekkel gyönyörködtünk volna a látványban, most legszívesebben visítva könyörögnénk Russellnek: vegyen fel egy pólót. TV + Sztárok--Megdöbbentő vallomás! Aktképek árusításával jutott pénzhez Frei Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151126-frei-tamas-aktkepeket-arult-moszkvaban-hogy-kiegeszitse-osztondijat.htmlMeglepő titok szivárgott ki Frei Tamásról az Összezárva Friderikusszal forgatásán: nem került adásba ugyan, de az egykori tévés azt is elmesélte a műsorban, régen aktképekkel csencselt, hogy pénzhez juthasson. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.