Kulcsár Edina kidőlt az edzésen: Szexi pózban nyújtózik

pihenés fekvés szexi edzőterem szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát nagyon kimeríthette az edzés, a szépség ugyanis szexi pózban nyújtózott el az edzőterem közepén.

Kulcsár Edina gyönyörű alakjának egyik titka a kitartó edzés, amire mindig szakít időt a szépségkirálynő. Ám van, amikor őt is kikészíti a súlyokkal való küzdelem és a fitneszterem közepén pihen meg nem is akármilyen pózban.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Zwack Sándor: „Nem arra vágyom, hogy hajóm meg sportautóm legyen"http://www.life.hu/sztarok/20151208-zwack-sandor-uzletemberrel-interju-csaladrol-karrierrol-luxusrol.htmlA legendás család fiatal és jóképű férfi tagja ritkán enged bepillantást a privát életébe, most azonban kivételt tett, és a Life.hu-nak a gyermekeiről mesélt. TV + Sztárok--Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--Süteményárusnak álltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151208-sutemenyarusnak-alltak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nemeth-mate-riporter-videoja.htmlImmár negyedik alkalommal rendezte meg a Telekom jótékonysági süteményvásárát, amelybe Váczi Gergőn kívül az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, köztük Barbi és Evelin is bekapcsolódott. TV + Sztárok--Cukifaktor! Így énekelt kisfiúként Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20151207-pal-denes-a-tv2-voice-es-a-sztarban-sztar-masodik-evadanak-gyoztese-gyermekkori-videot-mutatott.htmlA Voice és a Sztárban sztár második évadának győztese már 6 évesen elkezdett érdeklődni a zene iránt. A videóból kiderül, a Republic egyik slágere már gyermekkorában teljes extázisba hozta az énekespalántát. TV + Sztárok--Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indulhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-jon-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-reality-valosagshow.htmlAz RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. TV + Sztárok--Elképesztő! Selena Gomez levetkőzött legújabb klipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151208-selena-gomez-uj-klipjeben-dogos-bugyira-es-melltartora-vetkozott.htmlHihetetlenül dögös legújabb videoklipjében Selena Gomez, aki egy szexi bugyiban és melltartóban hergeli a kedélyeket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.