Vajna Tímea Amerikában promózza a Saul fiát

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
fotó film Andy Vajna Saul fia Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége jelenleg Los Angelesben tartózkodik, ahonnan már be is csekkolt a követőinek. A legutóbbi posztjában pedig az Oscar-díjra esélyes magyar alkotást méltatta, sőt, egy hollywoodi sztárral is találkozott.  

Nemes Jeles László filmje az utóbbi hónapokban számtalan díjat sepert be, és a tengerentúlon is hatalmas népszerűségnek örvend. Ezt nagyon jól tudja Vajna Tímea, aki azért a maga eszközeivel is segíti a film népszerűsítését.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

"Segítek promózni a Saul fiát az Oscarra, és találkozhattam az egyik kedvenc színészemmel, Dermot Mulroney-val." - írta a közösségi oldalra feltöltött képe mellé.

Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--Kirabolták Gwyneth Paltrow-t: Ötvenmillió forintnyi értéket zsákmányoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-kiraboltak-gwyneth-paltrow-new-york-i-eletmodszakuzletet.htmlA három tolvaj a színésznő ideiglenes New York-i életmódszaküzletéből lopott szombaton. TV + Sztárok--Vicces! Óriásnyuszi csócsálta meg Demcsák Zsuzsa cipőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151208-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-cipojet-oriasnyuszi-csocsalta.htmlAz ország legnagyobb nyula, a Kati névre hallgató német óriásnyuszi látogatott el a Mokkába, ahol azonnal akcióba lendült. TV + Sztárok--Azurák Csaba beszólt Berkinek: „Hiteltelen vagy, és alkalmatlan"http://www.life.hu/sztarok/20151208-azurak-csaba-beszolt-berki-krisztiannak-miszerint-a-hiradozasra-alkalmatlan-es-hiteltelen.htmlA híradós meglepődött, amikor Berki Krisztián ellátogatott a stúdióba, és miután előadta, milyen tervei vannak, Csaba kifejtette a véleményét Krisztiánról.TV + Sztárok--Fluor Tomit levetkőztették http://www.life.hu/sztarok/20151207-fluor-tomi-rappert-levetkoztettek-a-weelhello-frontembere-nem-akart-villantani.htmlA rapper életében először „vetkőzött" le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a Tomit. TV + Sztárok--Disznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.