Berki Krisztián térden állva kérte meg Pamela kezét

Hódi Pamela lánykérés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet kamerái előtt kérte meg a macsó gyermeke édesanyjának kezét. 

Pamelát nem kellett sokat győzködni, természetesen igent mondott Krisztiánnak, aki adásban mondta el, hogy miként is gondolta a leánykérést. Meg fogtok döbbenni.

42 év után újra együtt Barbara Streisand és Robert Redfordhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-barbara-streisand-es-robert-redford-42-ev-utan-ujra-egyutt.htmlA világhírű Ilyenek voltunk című film szerelmespárja 42 év után újra összeállt. TV + SztárokAFPNem érkezett meg az előadására Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-gesztesi-karoly-szinesz-nem-erkezett-meg-gyorbe-az-eloadasara-ezert-elmaradt.htmlA győri Vaskakas Bábszínház hiába próbálta elérni a színészt, nem reagált a telefonhívásokra. Gesztesi előadása végül elmaradt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDögös tanárnő lett Szandiból - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151210-szandi-horvath-alexandra-klipjeben-egy-miniruhaban-ugral-az-iskolaban-video.htmlAz énekesnő az Ének iskolájából megismert Horváth Alexandra klipjében látható, ahol duettet énekelnek. A videóban az anyukát, és a tanárnőt is ő játssza. TV + Sztárok--Hatalmas sikert aratott Amerikában a Got Talent fiúcsapatahttp://www.life.hu/sztarok/20151210-a-peet-project-rtl-klub-hungarys-got-talent-fiucsapata-hatalmas-sikert-aratott-amerikaban.htmlSzombaton lép újra színpadra a Hungary's Got Talent sármos fiúbadája, a Peet Project. A frontember, Peet mesélt a Life.hu-nak arról, hogy érezték magukat Amerikában, és hogy készülnek a szombati megmérettetésre. TV + Sztárok--Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-pokorny-lia-monologjat-hangos-telefoncsorges-zavarta-meg.htmlHangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoHorváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.