Lengyel Tomi elárulta, milyen nőre vágyik

Forrás: RTL Klub -
Lengyel Tamás Válótársak Scherer Péter Stohl András csajozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Válótársak című sorozat sármos főszereplője listát írt arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális csajnak.

A Válótársak következő, csütörtöki esti epizódjában Lengyel Tamás, vagyis az általa megformált Hatvani Joci nagyon bánatos amiatt, hogy a kapcsolata kisiklott Szonjával (Földes Eszter). A srácok, Dávid (Scherer Péter) és Bálint (Stohl András) próbálják rávenni arra, hogy élvezze az életet és vesse bele magát a csajozásba, az majd segít. Ő viszont hajthatatlan és elmondja, nem szexre, hanem egy normális, nyugodt életre és kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik. Íme az elvárások:

Forrás: RTL Klub

"Normális életet akarok egy normális nővel, aki ha munka után hazamegyek, vacsorát főz nekem vagy én neki. Aztán tévét nézünk. Lefekszünk. Szexelünk, vagy nem szexelünk. Pénteken elmegy a barátnőivel táncolni, én pedig elmegyek a haverokkal sörözni. Szombaton valamit csinálunk közösen. Vasárnap meglátogatjuk a családját vagy anyámat" - mondta a sorozatban.

Makranczi Zalán: „Szeretem, ha egy nő két lábbal áll a földön”http://www.life.hu/sztarok/20151210-makranczi-zalan-szinesz-szinetar-dora-ferje-a-hazassagarol-es-a-munkarol-beszelt.htmlSzinetár Dóra férje őszintén vallott arról, hogyan tudja megoldani a család-házasság-munkahely közötti egyensúlyt, és hogyan segíti ebben őt felesége. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEjha! Vajna Timi összefutott Batmannelhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-vajna-timea-batman-kocsijaval-fotozkodott-los-angelesben.htmlAndy Vajna felesége manapság Los Angelesben tölti az idejét, ahol a Saul fia című filmet promózza, és karácsonyi díszletek között edz. TV + Sztárok--Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-pokorny-lia-monologjat-hangos-telefoncsorges-zavarta-meg.htmlHangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoZwack Sándor: „Nem arra vágyom, hogy hajóm meg sportautóm legyen"http://www.life.hu/sztarok/20151208-zwack-sandor-uzletemberrel-interju-csaladrol-karrierrol-luxusrol.htmlA legendás család fiatal és jóképű férfi tagja ritkán enged bepillantást a privát életébe, most azonban kivételt tett, és a Life.hu-nak a gyermekeiről mesélt. TV + Sztárok--Micsoda páros! Gyurta Danival karöltve ünnepelt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20151209-gyurta-daniel-uszoval-karoltve-unnepelt-hosszu-katinka-uszono-egy-kosarlabda-meccsen-az-europa.htmlHosszú Katinka, a netanyai rövidpályás Európa-bajnokságon sikert sikerre halmozott és hat aranyérmet szerzett. Az Iron Lady a versenyek után Gyurta Danival lazított. TV + Sztárok--Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.