Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomását

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
Pokorny Lia csörgés vallomás telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban.

Pár perccel korábban a Mészáros András által előadott monológ közben már megszólalt egyszer a készülék a nézőtéren. A színész belefűzte szövegébe a „de szép dallam” mondatot, a közönség elnevette magát, majd folytatódott az előadás. Az első sorban ülő idős hölggyel azonban valaki nagyon szeretett volna beszélni, így újratárcsázta a számát – írja a Bors.

Fotó: M.Schmidt János – Origo

„Pont egy szerelmi jelenet közben szólalt meg újra a telefon. Rájöttem, nincs értelme folytatnom, a nézők úgysem hallanák, amit mondok. Leültem egy padra és vártam, körülbelül fél percig, ami a színpadon hosszú idő. A nézők közben nyüzsögtek” – mesélte Lia, aki aztán olyan hangsúllyal szólalt meg, hogy mindenki értette, a tapintatlan nézőnek szánja szavait.

„Később ott folyattam a szöveget, ahol abbahagytam: Bár volnék férfi, felfalnám a szívét a piacon.” A közönség vastapssal jutalmazta a színésznőt,

"Lagzi Lajcsi ennyi vád után inkább egyszerűen sóhajtana"http://www.life.hu/sztarok/20151209-bulvarrap-rekasi-karoly-pikali-gerda-presser-gabor-damu-roland-vajna-timea-ambrus-zoltan.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + Sztárok--Meghalt a Mickey Mouse Club egykori oszlopos tagja, Marque Lynche Jr.http://www.life.hu/news/20151209-elhunyt-az-egykori-gyerekszinesz-marque-lynche-jr-halalanak-oka-ismeretlen.htmlA 34 éves színész holttestét a hírek szerint lakótársa találta meg, a hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket a halál lehetséges okairól. NewsOrigoVad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-szorcsik-h-viki-es-stohl-andras-osszemelegedett-az-rtl-klub-valotarsak-musoraban.htmlSzexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. TV + Sztárok--Horváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea komoly veszélyeknek volt kitéve Venezuelábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-piranhaval-pozolt-venezuelaban.htmlA híradós nemrég tért haza Venezuelából - ahol már négyszer járt. És bár sokan veszélyes helynek tartják, Andi már nem fél a karibi országban. TV + Sztárok--Mi történhetett? Véres arccal mászkált az utcán Ben Affleck!http://www.life.hu/sztarok/20151209-ben-affleck-los-angelesben-veres-arccal-setalgatott-forgat-a-szinesz-foto.htmlA színészt egy kórházi hálóingben kapták lencsevégre Los Angelesben, méghozzá egy pszichiátrián. A rajongók megnyugodhatnak: csak egy filmforgatás kedvéért csúfították el a sztár arcát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.