Durván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránt

Forrás: Life.hu -
botránykönyv alázás rock Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet.

"Nincsenek benne fotók, és vécépapírra nyomtattuk, hogy olcsó legyen. 300 oldalas, és ezer forintért áruljuk"

– mondta a Blikknek a rocklegenda, aki sok pályatársáról, köztük Demjén Ferencről, Földes László Hobóról, Koncz Zsuzsáról, Révész Sándorról, Sztevanovity Zoránról, Török Ádámról, Som Lajosról, Vikidál Gyuláról, valamint Zeffer Andrásról mondja el benne a véleményét, vagy oszt meg a nagyvilággal eddig nem tudott dolgokat.

Forrás: Life.hu

Íme, néhány idézet a könyvből:

Vikidál Gyula

„A jellemtelenség szinonimája az ürge... Az utolsó és legótvarosabb dolog a Dinamit-történet volt 1979-ben. Nekünk lemondta az egész nyári központi műsort, orvosi papírral igazoltan volt távol, közben... a kórházból járt ki a lemezfelvételekre... Az egész Dinamit véleményem szerint egy nagy fika volt... Bencsik halála kapcsán rehabilitáltam, és ez nagyon nagy hiba volt. Nem azért, mert kiderült róla, hogy ügynök volt, hanem mert elkészítettük a Színe-java album első részét, amin énekelt... Most playbackkel járja az országot, beteszi a CD-t, és amit nem tud elénekelni, azt eltáncolja.”

Hobo

„Mindenhol próbálkozott, de olyan nagyon nem foglalkoztak vele. Mi is elkövettük azt a hibát, hogy másfél éven keresztül cipeltük körbe az országban... Nagyon rühellte a közönség, nem szerették... Gyakorlatilag a Hobo Blues Bandet én alapítottam azzal, hogy leválasztottam Hobót a P. Mobilról. Örült neki, boldog volt, mert lett saját zenekara.”

Presser Gábor

„A Vígszínházban tartott előadáson, ahol mi biztosítottuk a hangot... a roadok az utasítóban hallották, hogy Pici a vezérlőben azt mondta, amikor a P. Mobil játszott: „Megint ez a parasztrock?” Ez Presser véleménye. Úgyhogy kedves mobilosok, mind parasztok vagytok! Mert a parasztrockot parasztok hallgatják!”

Som Lajos

„Azok közé a zenészek közé tartozik, aki az ég világon semmit nem tud a hangszerén. Mint basszusgitáros nem létezik... Sajnálom, hogy most így meg van zuhanva.”

Csúnya incidens zavarta meg Pokorny Lia szerelmi vallomásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-pokorny-lia-monologjat-hangos-telefoncsorges-zavarta-meg.htmlHangos telefoncsörgés fojtotta bele a szót Pokorny Liába a hétvégén, a Sok hűhó semmiért című darab sajtóbemutatóján, a Centrál Színházban. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoVad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-szorcsik-h-viki-es-stohl-andras-osszemelegedett-az-rtl-klub-valotarsak-musoraban.htmlSzexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. TV + Sztárok--"Lagzi Lajcsi ennyi vád után inkább egyszerűen sóhajtana"http://www.life.hu/sztarok/20151209-bulvarrap-rekasi-karoly-pikali-gerda-presser-gabor-damu-roland-vajna-timea-ambrus-zoltan.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + Sztárok--Horváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--Sarka Kata dögös dekoltázst villantott Kis Grófo melletthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-sarka-kata-modell-fincsi-dekoltazst-villantott-kis-grofo-tarsasagaban.htmlTündöklően szép Sarka Kata azon a szelfin, amelyet a mulatós császárral, Kis Grófóval készített. TV + Sztárok--Hoppá! Harry herceget nagyon megsértették – Így bosszulta meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-harry-herceget-nagyon-megsertette-jack-whitehall-komikus-igy-bosszulta-meg.htmlAnnak idején alaposan megkapta a magáét Harry herceg a komikus Jack Whitehalltól – ezt torolta meg egy apró, de annál ütősebb gesztussal a Royal Variety Performance-on. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.