Angelina Jolie olyat tett, ami miatt nők milliói tisztelik majd sokkal jobban

Brad Pitt fotó smink nélkül Angelina Jolie smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívhez szóló sorok kíséretében posztolt magáról smink nélküli fotót közösségi oldalára Angelina Jolie, így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a belső szépség híve, és szerinte a sztárok által képviselt szépségideál áslágos. 

"Szeresd a valódi önmagad (...) Én 40 évesen végre kezdem elfogadni azt, amilyen vagyok. Vannak hibáim, és ez így van rendjén. Büszke vagyok az összes olyan nőre, akik bátrak és valóságosak, és úgy szeretik önmagukat, ahogy vannak. Mert a belső szépség sokkal többet jelent a külső megjelenésnél" - írta smink nélküli képe mellé a gyönyörű színésznő, aki azt is megosztotta rajongóival, hogy a smink mögött ő is csak egy átlagos nő.

Forrás: Picasa

Továbbá hozzátette: szerinte a sztárok által képviselt szépségideál hamis és álságos, és a nőknek inkább a valódi önmagukat kellene szeretniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.