Baukó Éva nagyon kiakadt - Facebookon osztotta ki a kommentelőket!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Facebook komment műsor Baukó Éva Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet szereplője elmondása szerint büszke arra, amit elért a ValóVilág után, és esze ágában sincs abbahagyni a tévés szereplést. 

Éva egy képet töltött fel a saját Facebook oldalára, melyen Alekosszal látható. Bár rengeteg pozitív visszajelzést kapott a követőitől, akadtak olyanok is, akik csúnyán beszóltak a reailty sztárnak. Persze a válasz nem sokáig váratott magára - írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Tagadhatatlan, hogy ebben a műfajban, a trash-reality-ben mi vagyunk a legjobbak, kétség nem fér hozzá, és szórakoztatók is! Az, hogy mi ezt az utat választottuk a televíziózásban a mi döntésünk, szeretjük csinálni! Lehet minket égőnek vagy cikinek tartani, de ott van az a pont, hogy TE is nézed; Te is odaírsz, tehát nem csinálunk valamit sz.rul! Úgyhogy, ha nem tetszik, fogd be inkább a pofád, Love & Peace Ui.:mi nem játsszuk meg magunkat, mint egyes celebek, őszinték vagyunk és nem vagyunk elszàllva...nekünk nincs menedzserünk sem, nem is volt, nem gondoltàk úgy a menedzserek, hogy van bennünk fantázia, de mégis van, hiszen egy fantáziadús páros vagyunk egy fantáziadús műsorban" - válaszolta Éva.

Fésűs Nellynek nem esett jól, hogy szexpartner- és társkereső oldalon szörföl a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-vajto-lajos-tarskereson-regisztralt-parja-fesus-nelly-tudta-nelkul.htmlFésűs Nelly párja nem tagadja, hogy megrögzött agglegény, aki úgy gondolja, senkinek sem tartozik elszámolnivalóval, a nők iránti vonzalmáról nem tehet, és ez egyáltalán nem is bűn. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huGeszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzexi pózban villantott Baukó Éva – Kifigyelt a bugyihttp://www.life.hu/sztarok/20151211-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-szexi-pozban-villantotta-meg-a-bugyijat.htmlAddig pózolt a fotósként debütáló Alekosznak Baukó Éva, míg a miniszoknyája kicsit jobban felcsúszott a kelleténél. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka: "Elveszítettem a második apámat"http://www.life.hu/sztarok/20151211-kapocs-zsoka-szineszno-es-modell-elveszitette-masodik-edesapjat.htmlGyászol a színésznő: elveszítette a "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, akinek temetése miatt hazautazott Milánóból. TV + SztárokOrigo42 év után újra együtt Barbara Streisand és Robert Redfordhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-barbara-streisand-es-robert-redford-42-ev-utan-ujra-egyutt.htmlA világhírű Ilyenek voltunk című film szerelmespárja 42 év után újra összeállt. TV + SztárokAFPDögös tanárnő lett Szandiból - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151210-szandi-horvath-alexandra-klipjeben-egy-miniruhaban-ugral-az-iskolaban-video.htmlAz énekesnő az Ének iskolájából megismert Horváth Alexandra klipjében látható, ahol duettet énekelnek. A videóban az anyukát, és a tanárnőt is ő játssza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.