Gesztesi-ügy: "Vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak"

színész Bánfalvy Ágnes Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, kiakadtak a nézők Gesztesi Károlyra, aki a minap nem érkezett meg győri fellépésére. A színész nem kívánt nyilatozni arról, hogy mi történt, a darab producere, Horváth Csaba azonban a Life.hu-nak elmondta: elnézést kérnek a közönségtől, és szeretné majd ő is megtudni, miért nem érkezett meg az előadásra Gesztesi, nélküle ugyanis nehéz a darabot színpadra vinni. Úgy tűnik, tartottak attól, hogy a színész a szegedi előadás előtt is köddé válik, így kollégái vitték le Gesztesit vidékre. 

Mindenki együtt, a turnébusszal ment le Szegedre. "Délután két óra körül indultunk el Budapestről. Busszal jöttünk, Gesztesi is időben a megbeszélt helyen volt. Úgy gondolom, Károly mindent megtett, ami csak emberileg lehetséges, hogy fátylat borítsunk a múltra. Bocsánatot kért a történtek miatt, és a többiek meg is békéltek. Ami történt, megtörtént, de az élet megy tovább, és vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak…A társulat egyébként jó hangulatban volt egész úton, és már csak időpont-egyeztetés kérdése, hogy a Vaskakas Bábszínházban mikor pótoljuk az elmaradt előadást" - fogalmazott a Blikknek Horváth Csaba.

Forrás: Aquaworldresort

Geszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián térden állva kérte meg Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-berki-krisztian-terden-allva-kerte-meg-pamela-kezet-az-edes-elet-kamerai-elott.htmlAz Édes Élet kamerái előtt kérte meg a macsó gyermeke édesanyjának kezét. TV + Sztárok--Vad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-szorcsik-h-viki-es-stohl-andras-osszemelegedett-az-rtl-klub-valotarsak-musoraban.htmlSzexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. TV + Sztárok--Molnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigoÚj tévécsatorna indul itthon december 1-jénhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-uj-tevecsatorna-indul-itthon-december-1-jen-a-vintage-tv.html2015. december 1-től új retró zenecsatorna kezdi meg működését Magyarországon: a csatorna napi hat órában az egész országban ingyenesen is elérhető lesz. TV + SztárokOrigoÉlő adásban kapott durva kritikát Ördög Nóra - Sebestyén Balázs nem kímélte egykori kolléganőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151127-a-morning-show-ban-kritizalta-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-ordog-nora-legujabb.htmlA Morning Show péntek reggeli adásában vesézte ki Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Ördög Nóra legújabb műsorát A Kockát. És nem voltak elragadtatva tőle. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.