Hungary's Got Talent Fricska kéz tánc RTL Klub láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutató tüzes lábú tánccsapata arról vallott, miben világbajnokok és miért nem engedik a lányok hogy simogassák őket.

A fiúk remekül koppintanak, csapkodnak, most azt is megmutatták hogyan, íme a világrekord csapatás:

„Vannak sebesüléseink, de mindent meg lehet szokni" – mosolyogtak a fiúk, akiknek leginkább a tenyerük sínyli meg a heves csapásokat. "A lányok nem szeretik, ha a ragtapaszos kezünkkel simogatjuk őket" – tették hozzá a táncosok.

Bruce Willis lánya tangás popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-bruce-willis-vilaghiru-szinesz-lanya-tallulah-willis-tangas-popsit-villantott-es-megmutatta-uj.htmlA világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Michelle Rodriguez disznófejjel a kezében sokkol - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20151214-michelle-rodrigez-egy-halott-allattal-szelfizett-a-rajongok-kiakadtak-foto.htmlA színésznő rajongói egy kicsit ledöbbentek, amikor meglátták az alábbi fotót a sztár Instagram oldalán: a kezében egy levágott disznófejjel pózol. TV + Sztárok--Csobot Adél nem akarja tudni a kisbabája neméthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-csobot-adel-enekesno-nem-akarja-tudni-a-kisbabaja-nemet.htmlÉlete eddigi legemlékezetesebb karácsonya vár Csobot Adélra, hiszen szorgos kismamaként készül az ünnepekre. TV + Sztárok--Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Bódi Sylvivel ébredsz egy ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-bodi-sylvi-modell-melltartoban-almodozik-mikroneziaban.htmlA szörfoktatóként ténykedő modell hotelszobájába és ágyába kalauzolta el követőit Instagramon. TV + SztárokOrigoSzexi rúdtáncos a Got Talent továbbjutói között - Ők lehetnek ott a döntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-a-hungarys-got-talent-harmadik-elo-showjanak-tovabbjutoi-molnar-nikolett-a-fricska-es-az-acro.htmlÉrdekes, fura, különleges és lenyűgöző produkciót is láthattak a nézők a Hungary's Got Talent harmadik élő show-jában szombaton. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.