Rajongók figyelem! Budapest utcáin sétálgat Kit Harington és Dakota Fanning

Forrás: AFP -
forgatás Kit Harington színész Dakota Fanning világsztár Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem elájultunk, amikor megláttuk egy oktogoni étterem Facebook posztját, melyen a hollywoodi színésznő pózolt éppen egy ott dolgozó lánnyal. A hírek szerint a Trónok harca sztárja is hazánkban tartózkodik. 

A két sztár a jelek szerint nálunk forgatnak, így bármikor találkozhatunk velük Budapest utcáin. Érdemes szemfülesnek lenni!

Forrás: AFP

Kattints ide a fotó megtekintéséért!

Ordibálás, csata, harc: Curtis elhagyta párját?http://www.life.hu/sztarok/20151215-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-es-parja-csilla-ordibaltak-egymassal.htmlA hangos veszekedés a páros kapcsolatának a végét is jelentheti. A rapper szerint sok minden megváltozott közöttük az utóbbi időben. TV + SztárokOrigoHoppá! Király Viktor a The Voice zsűriszékébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151214-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-voice-induloja-beleult-a-zsuriszekbe.htmlNagyon menő fotót posztolt Király Viktor, aki az amerikai The Voice zsűriszékében pózolt. TV + Sztárok--Gesztesi Károlynak barátnője van?http://www.life.hu/sztarok/20151214-gesztesi-karoly-a-tv2-mokka-adasaban-az-elmaradt-eloadasrol-vallott-es-az-is-szoba-kerult-hogy-egy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: elmaradt egy színházi előadás Győrben, mert a színész nem jelent meg. Gesztesi Károly hétfő reggel a Mokka stúdiójában láthatóan fáradtan vallott arról, hogy van mostanában. TV + Sztárok--Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--Így készül a kubai csődörburger VV Cristofel módrahttp://www.life.hu/sztarok/20151213-vv-cristofel-kubai-csodorburgert-keszit-fozos-musoraban.htmlA Való Világ kubai csődöre online főzőműsort indított a Youtube-on, amelynek első fogása a kubai csődörburger névre hallgat. TV + SztárokOrigoMolnár Niki nem volt szándékosan hatásvadászhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-molnar-niki-a-got-talent-versenyzoje-nem-volt-szandekosan-hatasvadasz.htmlA Hungary's Got Talent továbbjutójára, a rúdtáncos Molnár Nikolettre kemény napok várnak, hiszen a döntőben a legjobb formáját kell hoznia. De vajon mióta készül a szereplésre, és miért sírta el magát a kisfilmjében? A Life.hu riportere mindenre választ kapott.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.