Gáspár Laci újabb kihívás előtt áll

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
győztes A Dal 2016 TV2 Sztárban sztár Eurovíziós Dalfesztivál Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár győztes énekesének Love and Bass című dala bekerül A Dal 2016 elődöntőjébe, a Life.hu Lacit arról faggatta, mit vár az Eurovíziótól.

Gáspár Laci idén elnyerte a legsokoldalúbb előadónak járó címet azzal, hogy megnyerte az átváltozó műsort. Most azonban újabb kihívás előtt áll az énekes, hiszen dalát 372 pályamű közül választották be a legjobb 30 közé.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Reménykedtem benne, hogy a dal bejutott a legjobbak közé, és amikor megtudtam, hogy sikerült először picit meglepődtem, de e mellett hatalmas örömöt is éreztem, nagyon boldog vagyok. Leginkább az motivál, hogy szeretek énekelni, zenéket szerezni és fellépni. Az Eurovízió egy jó lehetőség, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzam és szerintem minden énekesnek az álma, hogy minél több emberhez eljussanak a szerzeményei" – mondta Laci.

Zséda és Freinreisz Károly A Dal zsűrijében

Pierrot maradt, mellé jött még Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós - kihirdették A Dal 2016-os szériájának zsűritagjait – részletek a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.