Rá sem ismerni Labancz Lillára - Teljesen megváltozott a színésznő arca

Forrás: Instagram/labanczlilla -
retusálás színésznő Barbie baba Labancz Lilla szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy Barbie baba, úgy fest azon a fotón a színésznő, amit nemrég töltött fel képmegosztó oldalára.

Labancz Lilla egy hatalmas lángos társaságban szelfizett, de nem az ínycsiklandozó falatra kaptuk fel a fejünket, hanem a színésznő arcára, mely szinte felismerhetetlen lett. De annak ellenére, hogy az Álom.net sztárja nagyon sokat változott az utóbbi években, még így is gyönyörű.

Forrás: Instagram/labanczlilla
Vujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20151216-vujity-tvrtkot-a-tv2-musorvezetojet-riportert-megviselte-a-gesztesi-karollyal-keszitett-beszelgetes.htmlA műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés. TV + Sztárok--Ejha! Gyönyörű lány lett Demi Lovato kövér kishúgábólhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-demi-lovato-kover-kishugabol-madison-de-la-garzabol-szep-lany-lett.htmlEmlékszel a duci kislányra, aki Gabriella és Carlos Solis gyerekét, Juanita Solist játszotta a Született feleségekben? Ő Demi Lovato kishúga, aki dögös csajszi lett. TV + Sztárok--Megható képsorok! 18 éves felvétel került elő Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-zambo-jimmyrol-meghato-felvetel-kerult-elo.htmlAz 1997-es tévéfelvételen a Király egy rajongó családot látogat meg, akik könnyekig hatódva fogadják az énekest. TV + Sztárok--Pierrot: "Balázsék dala? Szóra sem érdemes!"http://www.life.hu/sztarok/20151216-pierrot-az-mtva-a-dal-2016-zsuritagja-elmondta-a-velemenyet-sebestyen-balazsek-dalarol-amit-neveztek.htmlA Dal 2016 sajtótájékoztatóján többek között arról faggattuk Pierrot-t, hogy Polgár Peti „HungaryCool" című nótája, amiben Sebestyén Balázs is szerepet vállalt, miért nem került be a 30 legjobb közé.TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: "Nem Reni ellen versenyzek!"http://www.life.hu/sztarok/20151215-kallay-saunders-andras-nem-reni-ellen-versenyzek-interju-az-enekessel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMicsoda páros! Király Viktor Adam Levine-el szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151215-kiraly-viktor-enekes-adam-levinnel-vilagsztarral-szelfizett-a-the-voiceban-amerikaban.htmlA énekes még mindig úgy érzi, álomországba csöppent, annyi csoda történt vele az elmúlt időszakban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.