Béres Alexandra még a síelésben is profi

kislány Ausztria Obertauern síelés Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra nem ismer lehetetlent, ha mozgásról van szó! A fitneszkirálynő Ausztria egyik legmenőbb síterepén koptatja a léceit.

Béres Alexandra megmutatta, hogy milyen profin csúszik a sípályán. "Imádok síelni! Azt hiszem, kevés dolog kapcsol ki jobban. Obertauern pedig mindig elvarázsol. Egyszerűen gyönyörű! Idén már Panna is sílécre állt" – írta közösségi oldalán Alexandra.

"Imádok síelni!☺"

Szerző: Béres Alexandra - Súlykontroll, 2015. december 20.

Horgas Eszter mély dekoltázsa elvitte a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20151221-horgas-eszter-fuvolamuvesz-mely-dekoltazsara-figyelt-sebestyen-balazs-es-vv-gigi.htmlNem csupán Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi is felfigyelt a fuvolaművésznő bájaira a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMagyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Sokkoló! Macaulay Culkin lepukkantabb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20151220-macaulay-culkin-lepukkantabb-mint-valaha.htmlSokkoló fotó látott napvilágot a Reszkessetek betörők drogproblémákkal küzdő egykori főszereplőjéről, Macaulay Culkinról. TV + Sztárok--Micsoda nő! A 35 éves Christina Aguilera jobban néz ki, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20151220-christina-aguilera-35-evesen-jobban-nez-ki-mint-valaha.htmlChristina Aguilera minden eddiginél dögösebben fest! Úgy tűnik, a 35 éves énekesnő végérvényesen leszámolt súlyproblémájával. TV + Sztárok--Bréking! Sebestyén Balázs megmutatta!http://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-megmutatta-egy-centis-hajat.htmlLehullott a sapka! Dombovári István a Hungary's Got Talent élő show-jában lekapta Balázs fejéről a rasztasapkát és megmutatta a műsorvezető új haját. Vagy inkább annak hiányát. TV + Sztárok--Molnár Nikolett különleges szeánszába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-molnar-nikolett-a-got-talent-versenyzoje-kulonleges-szeanszaba-engedett-bepillantast.htmlA Hungay’s Got Talent legszexibb indulójának a döntő előtt lestünk be az öltözőjébe. Nikit a sötétben egy gyertya társaságában találtuk, így azonnal rákérdeztünk, mi történik éppen?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.