Ezt üzeni Damu Roland a rács mögött karácsonyozó Galambos Lajcsinak

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Gábor/Origo -
karácsony Damu Roland Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szerette volna családja körében tölteni az ünnepeket Lajcsi, de erre nem lesz lehetősége. A börtönben karácsonyozik az áramlopással gyanúsított zenész.

Damu Rolandnak két karácsonyt is a sitten kellett töltenie, tudja, milyen, ha nem lehet az ünnepek alatt azokkal, akiket szeret.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Gábor/Origo

"Azt gondolom, hogy Lajcsi még nem elítélt, nem bizonyította be bíróság a bűnösségét, de már most úgy bánnak vele, mintha így lenne. Sajnos azt sem lehet tudni, hogy meddig lesz előzetes letartóztatásban, mert lehet hosszabbítani. A családjának és neki is nagyon jót tenne, ha néhány napra legalább az ünnepek alatt együtt lehetnének. Nem értem, hogy ezt miért nem engedik meg. Lajcsinak és családjának; azt tanácsolom, hogy minél többet levelezzenek, telefonáljanak, mert a szeretet ilyenkor életmentő, ezért a legfontosabb. És ezt a szeretetet csak a családtól kaphatja meg" - üzent Damu a Blikkben. Elárulta, ő hogyan élte meg az ünnepet a rács mögött. "Felháborítónak tartom, hogy így bánnak vele, de a legrosszabb az egészben, hogy a gyerekei ártatlanul bűnhődnek. Kitartást kívánok neki, mert borzalmas nehéz lesz odabent a karácsony lelkileg. Tapasztalatból tudom, hogy a rabok egymást vigasztalgatják, megosztják a néhány finom falatot, amit csomagban küldenek nekik. Sokunknak vigasz volt, hogy az ünnepek alatt istentiszteletet tartottunk, kulturális műsorral készültünk egymásnak némi örömet szerezve, ez is elterelte a figyelmünket arról, hogy a családtól távol vagyunk. Pszichésen ilyenkor a zárkatársak összetartanak, hiszen mindössze ennyi az ünnep a rács mögött."

Napi műsort kap Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20151222-napi-musort-kap-szabo-zsofi.htmlAz RTL Klub megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel, a Magyarul Balóval című műsor ismétlésével, Szabó Zsófi pedig napi műsort kap a csatornánál. TV + Sztárok--Ők a Got Talent győztesei - Interjú a Dirty Led Light Crew-valhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-interju-a-dirty-led-light-crewval.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent nyertes csapatát, a Dirty Led Light Crew-t kapta mikrofonvégre. A tehetséges fiatalok nagyon örültek a győzelemnek, de vajon hogyan tovább? Az alábbi videóból kiderül.TV + Sztárok--Fekete ikrek: "Szemezgetünk a férfiak között"http://www.life.hu/sztarok/20151213-fekete-ikrek-interju-a-hungarys-got-talent-utan.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent legmeglepőbb versenyzőit, a Fekete ikreket interjúvolta meg a kiesésük után. A lányoktól megszokott furcsa és provokatív válaszok most sem maradtak el. TV + Sztárok--Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-havas-henrik-a-sztarban-sztarrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNem is sejtenéd, mekkora Star Wars rajongók a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-magyar-sztarok-a-star-wars-premieren.htmlGondoltad volna, hogy Kis Ramóna titokban nézte meg a Star Warst? Vagy azt, hogy Kocsis Tibor ünneplőbe öltözött a nagy napra, amelyen látható a kultikus film legújabb része? Számos hazai hírességgel beszélgetett a Life.hu riportere a premieren, akik elárulták, miért várják a bemutatót.Tudd meg, melyik sztár fénykardozott kiskorában!TV + SztárokDisznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.