Hajdú Péter: "Azta, mit találtam" - Elképesztő fotó!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Zámbó Jimmy Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényképek nézegetésével tölthetik a karácsonyt követő vasárnapot Hajdúék. A Frizbi műsorvezetője az alábbi kincsre bukkant. 

Hogy a fénykép hol és milyen körülmények között készült, nem tudni... A kommentelők egy része Hajdú sok-sok évvel ezelőtti fizimiskáján mosolyog, mások pedig Zámbó Jimmyről emlékeznek meg egy-egy mondatban.

Forrás: Hajdú Péter/Facebook
Így búcsúznak a karácsonytól Floridában Gombos Edináékhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-igy-bucsuznak-a-karacsonytol-floridaban-gombos-edinaek.htmlAz utóbbi időben ismét gyakrabban mutatja meg családját az immár Floridában élő Gombos Edina. Ennek persze a műsorvezető követői nagyon örülnek, ugyanis jó rájuk nézni. TV + SztárokOrigoÖniróniából jeles - Így kívánt boldog karácsonyt a Miss Universe műsorvezetője http://www.life.hu/sztarok/20151227-igy-kivant-boldog-karacsonyt-a-miss-universe-bakizo-musorvezetoje.htmlKiváló humorérzékről tett tanúbizonyságot Steve Harvey, akit az utóbbi napokban azért emlegettünk a legtöbbet, mert összekeverte a Miss Universe győztesét az egyik udvarhölgyével.TV + Sztárok--Forró videót küldött rajongóinak Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20151226-jakabos-zsuzsa-szexi-videoja.htmlFürdőruhában, igencsak szexin üzent a gyönyörű úszónő az Instagramon.TV + SztárokOrigoLess be Lola hálószobájába! Íme a karácsonyfájahttp://www.life.hu/sztarok/20151225-lola-enekesno-karacsonyfajat-is-megnezhetjuk-instagram-fotot-posztolt.html"Végre" - írta ki nyilvános közösségi oldalára Lola, majd pedig feltöltött egy pizsamás képet Instagramra. TV + Sztárok--Karácsony éjjel: Cserpes Laura édes mackólány lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151225-cserpes-laura-enekesno-edes-mackolany-lett-instagramra-fotoz.htmlMíg a Berki-család Floridából üzent, addig Cserpes Laura a nappalijából köszöntötte a követőit.TV + Sztárok--Ada: "Hónapok óta tudom, hogy vége az RTL-nél"http://www.life.hu/sztarok/20151224-ada-honapok-ota-tudja-hogy-vege-az-rtlnel.htmlAda, az RTL műsorvezetője is búcsúzik a csatornától. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is. Ada már egy ideje tudta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, erről mesélt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.