Nagyon kiakadtak rajongói Sarka Katára - Durva kommentek

Forrás: Origo -
Sarka Kata rajongó beszólás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Sarka Kata egy igazán csinos fotóval jelentkezett be legutóbb az edzőteremből, ahová jár. Persze a kommentelők mindjárt aktivizálták magukat, a dícsérő szavak mellett pedig - ahogyan az lenni szokott - megjelentek a negatív beszólások is. Egy ilyenre reagált Kata kicsit hevesebben.

Forrás: Origo

„Istenem! Mennyi ostoba ember! Ti nem veszitek észre, hogy ez a nő folyton a Photoshopot használja, és Ti egy »megcsinált« alakot dicsőítetek? Annyira nevetséges. A karjánál látszik, hogy a fehér oszlop görbül, csak a vak nem veszi észre, és már számtalan más képénél is szemmel látható nyomai voltak. Ez a nő egy ostoba műnő, aki folyton csak magával van elfoglalva. Égés szerintem a férje számára is. Ez nem NŐ, hanem egy tinilány komplexusokkal. A nő nem itt kezdődik, hanem Osvárt Andinál, Kulcsár Edinánál…és még sorolhatnám. Aki ennyit foglalkozik magával, annál súlyos problémák vannak” – írja az egyik kommentelő.

Kata, aki példaértékűen edzi testét, és ha csak teheti, felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, a következőképpen reagált a hozzászólásra: "Nem görbül semmi, mert nem használok semmit! Az egy fitneszeszköz mögöttem, te idióta!"

Erre egy kész kommentlavina indult be, sokan nehezményezték, hogy Hajdú Péter felesége miért használ ilyen szavakat.

"Hát, Kata, csalódtam benned, hogy embereket a negatív kritika miatt »csak úgy« leidiótázol! Mivel közszereplővé váltál a férjed mellett, bizony a kritikákat muszáj elfogadnod!” - szólt az egyik hozzászólás, míg többen adtak hangot annak, hogy eddig kedvelték Katát, de ez a megmozdulása nem volt számukra szimpatikus. Persze sokan elfelejtik ilyenkor, hogy mind emberek vagyunk, akiket ki lehet hozni a sodrukból.

Demjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--Gregor Bernadett lesz a Nemzeti Ki Mit Tud? zsűrijének elnökehttp://www.life.hu/sztarok/20151229-gregor-bernadett-szineszno-lesz-a-nemzeti-ki-mit-tud-zsurijenek-elnoke.htmlHamarosan indul a Jobbik Ifjúsági Tagozatának tehetségkutatója, amely arcának és zsűri elnökének Gregor Bernadettet választotta a szervezet. TV + SztárokOrigoDopeman kiakadt Berki Krisztánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151229-dopeman-zenesz-kiakadt-berki-krisztanra.htmlDopeman hosszú posztot szentelt a Facebookján a Floridában nyaraló Berki Krisztiánnak. Mutatjuk. TV + SztárokOrigoSzakítása ellenére elégedetten tekint vissza az évre Csepregi Évahttp://www.life.hu/sztarok/20151228-csepregi-eva-szakitasa-ellenere-elegedett-az-evvel.htmlCsepregi Éva karácsonya a pihenésről szólt, de ma már újra beleveti magát a munkába. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMariah Carey nem fázós! Egy szál fürdőruhában pózol a hóesésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-mariah-carey-egy-szal-bikiniben-orul-a-hoesesnek-dogos-foto-a-sztarrol.htmlAz énekesnő egy nagyon különleges karácsonyi képpel szerette volna megörvendeztetni rajongóit, így magára húzta az arany úszódresszét, és kiállt az udvarra. TV + Sztárok--Durva! Egy billió lájkot hoztak Kylie Jenner mellei 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-kylie-jenner-egy-billio-lajkkal-lett-gazdagabb-2015-ben.htmlA Kendall-Kardashian család legifjabb tagja meglepő adatot osztott meg rajongóival Instagram-oldalán, ami szerint összesen egy billió lájk érkezett a közösségi oldalra feltöltött fotóira 2015-ben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.