Eltiltották Galambos Lajcsitól testvérét

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől.

"Bele akarnak keverni a Lajcsi büntetőügyébe, de ez nem fog sikerülni, mert azonkívül, hogy együtt zenélünk a testvéremmel, semmilyen üzleti kapcsolatunk nincs" – mondta Galambos István a Blikknek. "Lehet, hogy azért tiltottak el Lajostól, és halogatják a kihallgatásomat, mert megfigyelés alatt vagyok, de engem aztán figyelhetnek" – tette hozzá.

Forrás: RTL Klub

"Ügyfelem felesége azért nem tarthat kapcsolatot a férjével, mert ő is gyanúsított. Itt jegyzem meg, hogy van olyan hivatalos állásfoglalás a kezünkben, amely szerint Galambos úr feleségénél nem áll fent egyetlen bűncselekmény elkövetése sem" – magyarázta a lapnak dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.