Emberéletet mentett az X-Faktoros Tóth Marci

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
életmentés tűzoltó tűz Budapest Tóth Marci X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutató műsor 2013-as szériájából megismert énekes az éjjel egy lány életét mentette meg Budapesten.

Életet mentett Tóth Marci. Az X-Faktor egykori versenyzője az éjszaka barátaival sétált Budapest hetedik kerületében, amikor észrevették, hogy tűz van az egyik lakásban.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Azonnal hívtuk, a tűzoltókat, akik öt percen belül meg is érkeztek.

Százmilliókat adományozott a menekülteknek Borat és felesége http://www.life.hu/sztarok/20151229-sacha-baron-cohen-es-felsege-szazmilliokkal-tamogatta-a-menekulteket-adomany.htmlEgymillió dollárt, azaz közel 280 millió forintot adott át egy segélyszervezetnek Sacha Baron Cohen és párja, Isla Fischer. TV + Sztárok--Szabó Zsófi Sarka Katával ünnepelte az eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-szabo-zsofi-legjobb-baratnojevel-sarka-kataval-unnepelte-meg-az-eljegyzeset-dogos-foto.htmlA gyönyörű színésznőt kedvese pár nappal ezelőtt, pont karácsonykor jegyezte el. Zsófi persze odáig van a boldogságtól, és ezt nem mással, mint legjobb barátnőjével osztotta meg először. TV + SztárokOrigoEltiltották Galambos Lajcsitól testvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-galambos-lajostol-eltiltottak-occset-istvant.htmlGalambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől. TV + Sztárok--150 darab karácsonyi ajándékot kapott férjétől Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-kim-kardashian-valosagshow-sztar-150-darab-ajandekot-kapott-karacsonyra-ferjetol-kanye-westtol.htmlNem aprózta el a feleségének szánt meglepetéseket Kanye West: a rapper személyi asszisztense segítségével szerezte be azt a 150 darab ajándékot, amely egytől egyig a feleségére várt a fenyőfa alatt. TV + Sztárok--Demjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--Gregor Bernadett lesz a Nemzeti Ki Mit Tud? zsűrijének elnökehttp://www.life.hu/sztarok/20151229-gregor-bernadett-szineszno-lesz-a-nemzeti-ki-mit-tud-zsurijenek-elnoke.htmlHamarosan indul a Jobbik Ifjúsági Tagozatának tehetségkutatója, amely arcának és zsűri elnökének Gregor Bernadettet választotta a szervezet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.